Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η τελευταια χαμενη ευκαιρια


Δυο χρονια ακουμε μονο λογια,και ο λαουτζικος οπως τον λενε πληρωνει φορους και περισσοτερους φορους και αλλους φορους,ολα αυτα για την σωτηρια της χωρας,αλλη μια φορα ο λαος υπομενει τα πανδεινα για να μπορουν οι πολιτικοι να παιζουν με τις λεξεις και να κοροιδευουν οπως κανουν ολα αυτα τα χρονια υποσχομενοι εξοδο απο την κριση και αναπτυξη.

Ειδε κανεις κανενα αναπτυξιακο μετρο εδω και δυο χρονια?

Το μονο που αναπτυχθηκε ειναι η ανεργια,η ανεχεια και η φτωχεια,λετε τελικα να ηθελαν να αναπτυχθει μονο αυτο οι ταλαντουχοι καραγκιοζοπαιχτες που μας κυβερνουν?

Ηδη σε ολα τα μεσα στο εξωτερικο συζητουν οτι η Ελληνικη χρεοκοπια θα συμβει,δινουν και ημερομηνια την 11η Δεκεμβριου,εδω οι πολιτικοι μας τι μας λενε?

Οτι θα βγουμε απο την κριση σε δυο με τρια χρονια,ολοι εκτος της Διαμαντοπουλου που βλεπει τι ερχεται απλα το λεει σαν απειλη,η χρεοκοπια δεν ειναι απειλη για μας,ειναι για εκεινη και το υπολοιπο τσουρμο που κυβερναει.

Τι εκανε το Πασοκ απο οσα υπεγραψε στο μνημονιο η το μεσοπροθεσμο τοσους μηνες?

Τιποτα.
Μαλλον εκανε κατι....

Διακοπες ατελειωτες,με ποδηλατα και κουπια.

Ποια επαγγελματα ανοιξε?
Ποιων δημοσιων υπαλληλων μειωσε τους μισθους?
Ποιους απελυσε?διοτι τελικα αυτος ειναι ο στοχος να απολυθουν δημοσιοι υπαλληλοι,αλλα φοβουνται οτι θα τους κρεμασουν και ετσι κοροιδευουν η νομιζουν οτι το κανουν οπως εκαναν επι δεκαετιες.

Αλλα η τροικα δεν ειναι Ελληνικος λαος,ηλιθιοι δηλαδη,τους πηραν χαμπαρι και τωρα κοντευουμε στο τερμα,φυσικα ο Γιωργακης το βλεπει σαν αρχη,διαφωνει μαζι του ακομα κι ο αδελφος του αλλα ο Γιωργακης στον κοσμο του ονειρευεται παγκοσμιες κυβερνησεις και διαφανεια σαν αυτη που εφερε στην χωρα με το opa-opa.gov.gr και τις εξεταστικες επιτροπες που εκανε.

Βιαιη αναταραχη προβλεπουν οτι θα εχουμε στην χωρα,οχι οι δικοι μας,αυτοι μονο να κυβερνουν με τα ματ ξερουν,βιαιη χρεοκοπια επισης προβλεπουν οι ξενοι,οι δικοι μας μονο νικες και επιτευγματα,ολα του Γιωργακη.

Τελικα εμεις το πηραμε αποφαση οτι ειναι πληρως ανικανοι,εκεινοι μονο δεν το γνωριζουν και συνεχιζουν το ιδιο βιολι σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Ερωτηση:Εσεις που εως τωρα πληρωνεστε και εχετε να ζειτε,τι ειδους διαμαρτυρια θα κανετε οταν δεν θα μπορουν να σας πληρωσουν τους μηνιαιους μισθους σας?
Θα πατε στο Συνταγμα να μουτζωνετε το κτηριο?

Ε...τελικα θα πεσει να σας πλακωσει.
Πεφτουν οι δικτατοριες με μουτζες?




 http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz1XCHhcxyG
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...