Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αντώνη «μάζεψε» τα ορφανά του Καρατζαφέρη!!!



Ο "αναλώσιμος" και ο "μελλοντικός αρχηγός"
του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Είναι τραγελαφικό να έχει γίνει άτυπο γραφείο τύπου του Σαμαρά, ένας από τους πλέον αντιπαθείς πολιτικούς της νέας γενιάς, ο βιβλιοπώλης που περισυνέλεξε από τα αζήτητα ο Καρατζαφέρης. Αν μη τι άλλο ο Φαήλος ήταν πολύ πιο σοβαρός, πολύ πιο καταρτισμένος και απείρως πιο συμπαθής από τον σύζυγο της Ευγενίας Μανωλίδου… Βέβαια λίγοι γνωρίζουν ότι οι «πατριώτες αλα κάρτ», τύπου Άδωνη και Βορίδη είναι απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών… Ξέρετε εκείνου του «ταπεινού σχολείου» που αποφοίτησαν όλοι οι «μεγάλοι» της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας… Και αν ο Άδωνης αυτοακυρώνεται, αφού κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, ο «σοβαροφανής» Βορίδης, ο οποίος πλασάρεται ως διάδοχος του Σαμαρά είναι μια περίεργη ιστορία, με την οποία θα πρέπει να ξεμπλέξουμε γρήγορα… Πριν εκκολαφτεί… Τον βλέπετε να εμφανίζεται πουθενά; Εξαφανισμένος είναι, για να μην εκτίθεται… Που είναι ο «οδοστρωτήρας» Βορίδης του ΛΑΟΣ; Τώρα μας έγινε γνήσιος εκπρόσωπος της αστικής ελίτ του Κολωνακίου (όπου υπήρξε πρόεδρος της ΜΑΚΙ) και βέβαια των συμφερόντων του κεφαλαίου… Φανατικός μνημονιακός ο πρώην τσεκουράκιας, ο Μάκαρος!!!
Για να επιστρέψω στους τηλεοπτικούς λεονταρισμούς του Άδωνη, θέλω να εφιστήσω την προσοχή στους επικοινωνιακούς συμβούλους του πρωθυπουργού. Με την συγκεκριμένη τακτική, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να ανεβάζουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής!!! Θεωρώ πως ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερο λάθος της «κυβερνητικής τρόικας» από την πιστή εφαρμογή των εντολών της «τρόικας των τοκογλύφων», ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ οι εμφυλιοπολεμικές συνθήκες και ο κοινωνικός διχασμός που στήνεται καθημερινά από τους «μηχανισμούς καταστολής» του συστήματος. Τέτοιος είναι και ο Άδωνης κύριοι… Μηχανισμός καταστολής… Από τηλεοράσεως… Απλά δεν είναι αποτελεσματικός… Διότι είναι παρορμητικός και έχει μνήμη χρυσόψαρου… Αγαπάει τρελά τον ΕΚΑΣΤΟΤΕ αρχηγό του… Είναι αναλώσιμος και τον έχουν πετάξει μπροστά οι «πονηροί» της Συγγρού για να κάνει τη βρώμικη δουλειά… Όπως έκανε και ο αλήστου μνήμης Πανίκας, επί Καραμανλή!!! Κατά βάθος τον συμπονώ…
Αριστοτέλης Βασιλάκης
Προσπαθεί το κατεστημένο με κάθε τρόπο να περάσει στο υποσυνείδητο του Έλληνα, ότι η ψευδαίσθηση ελευθερίας που είχαμε μέχρι σήμερα ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ… Είναι ξεκάθαρο, πως πλέον δεν ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, διότι θα υποστούμε τις συνέπειες… Όταν τολμήσαμε να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στο Σύνταγμα, μας έπνιξαν στα χημικά. Όταν ήρθε στην Ελλάδα ο ανθέλληνας αρχιτοκογλύφος Τζόρτζ Σόρος, τα ΜΜΕ απεργούσαν για να μην μάθουμε, με ποιους συναντήθηκε και τι συμφωνίες έκανε… Όταν ήρθε στην Ελλάδα η «μανταμίτσα Μέρκελ», απαγορεύτηκε να συνευρεθούμε δημόσια «πάνω από τρεις»!!!
Φίλοι μου βιώνουμε τη «νέα Χούντα», χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε… Κι εντάξει, αυτό να το δεχτώ… Κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε και θα αντιδράσουμε… Νομοτελειακά θα γίνει αυτό… Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μετά τη «νέα Χούντα» ακολουθεί η «νέα μεταπολίτευση»!!!!
Καρεκλοκένταυροι, οπορτουνιστές, νεοφιλελεύθεροι, πολιτικά και κοινωνικά απαίδευτοι, παπαγάλοι του συστήματος, αρπακτικά, «μεταρρυθμιστές» της διαπλοκής καθώς και άλλα τέτοια «νόμιμα» και «ηθικά» στοιχεία δημιουργούν το νέο «ΠΑΣΟΚ». Το ΠΑΣΟΚ της μνημονιακής μεταπολίτευσης… Γαλάζιοι, πράσινοι, πορτοκαλί, μαύροι, άσπροι, ροζουλί… Μέσα σε μόλις 35 χρόνια οδήγησαν τους εαυτούς τους και τους παρατρεχάμενους αυλοκόλακες σε αμύθητα πλούτη και τον λαό που άργησε ή ακόμα και δε θέλησε να καταλάβει το τι συνέβαινε στην εξαθλίωση και την δυστυχία. Τραγικό θα μπορούσε να πει κάποιος. Για όσους ήξεραν πράγματα και καταστάσεις δεν ήταν καθόλου τυχαίο όμως.
Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που έφεραν την «Χούντα» του Μνημονίου, οι ίδιοι θέλουν να δημιουργήσουν τις βολικές για εκείνους συνθήκες της «νέας μεταπολίτευσης»… Επειδή οι «νεοέλληνες» αποδεικνυόμαστε αθεράπευτα βολεμένοι, καλά να πάθουμε ΤΕΛΙΚΑ… Το τραγικό είναι ότι η «νέα γενιά», τα εγγόνια της επάρατης – για μένα – γενιάς του Πολυτεχνείου, φεύγουν από την Ελλάδα, γιατί δεν θέλουν να μας βλέπουν… Αυτό είναι το χειρότερο για το ΕΘΝΟΣ μας… Ούτε στα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας, δεν βιώσαμε αυτού του είδους τον εθνικό κίνδυνο…