Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΜΑ ΝΑ ΑΡΠΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ;;;;




Ο Αντώνης ποδάριζε από την μία άκρη του Πρωθυπουργικού γραφείου ως την άλλη. Σε ενδεχόμενη ανακαίνιση θα το πέρναγαν αμέσως λούστρο. Δε θα χρειαζόταν τρίψιμο. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου φύσαγε και ξεφύσαγε. Τα μποφόρια πολλά και... το κλίμα δυσάρεστο. Το τεταμένο πολιτικό κλίμα, τους είχε αναγκάσει να ανακινήσουν εμμέσως θέμα γερμανικών αποζημιώσεων- για επικοινωνιακή εσωτερική κατανάλωση. Η αντιπολίτευση άρπαξε την ευκαιρία, το έκανε λάστιχο και έσπευσε να συμφωνήσει για πρώτη φορά στα χρονικά μαζί τους. Ο Σόιμπλε από την άλλη, ο οποίος -παραδοσιακά- φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν, πετάχτηκε απ’ το σιφόνι και τους προειδοποίησε να μην του κουνιούνται και πολύ, πολύ!

  • Το άκουσες το Γκόλουμ έτσι; είπε σεκλετισμένος ο Αντώνης.
  • Έλα μωρέ Αντώνη! Τον ξέρεις δα τον Βόλφρανγκ! Μόνο γάβγισμα είναι! Προσπάθησε ο Γιώργης να καθησυχάσει τον Αρχηγό του.
  •  Για τον ίδιο Γερμανό μιλάμε ή για κανέναν συμφοιτητή σου στο Deree; Να με εκνευρίσεις θες;
  • Όχι βρε Αντώνη μου! Ηρέμησε. Το μόνο που είπα ο καψερός είναι ότι δε φαντάζομαι να το τραβήξει τόσο μακριά το σχοινί. Εντάξει! Βγήκαμε, πετάξαμε ένα επικοινωνιακό βαρελότο, δε φαντάζομαι να μας πάρει και το κεφάλι! Λες και δεν μας έχει μάθει μέχρι τώρα! Το σύστημα που παίζουμε είναι ξεκάθαρο:1-4-4. Ένα κουτσοβηματάκι μπροστά και 4 βαρβάτα πίσω! Εις διπλούν! Θ’ αρχινίσουμε εν ολίγοις , τα «ίσως», τα «δήθεν», τα «να χαμε να λέγαμε» και θα ξεχαστεί το πράγμα!
  • Είπαμε ρε Γιώργη! Το χει κόψει στον ύπνο ο λαός αλλά πόσο πια; Δεν μπορεί να είναι αιωνίως ταβλιασμένος! Θα ξυπνήσει και μετά «όποιος πρόλαβε τον κύριο οίδε»..
  • Του χω εμπιστοσύνη εγώ του λαού! Είναι ακόμα νυσταγμένος! Μόνο αυτόν τον Τσίπρα φοβάμαι! Από την μία, πάει Βερολίνο και ως γνήσιος «Μπαχαλάκιας» θέτει το ζήτημα των επανορθώσεων επίσημα και από την άλλη δεν προλαβαίνουμε εμείς να κάνουμε το κομμάτι μας και τον παίρνει ο πόνος να μας συνδράμει!
  • Να! Τα βλέπεις;; Μόνος σου τα λες! Μπούμερανγκ θα μας γυρίσει! Εμείς θ’ αναγκαστούμε να βράσουμε την παρόλα μας κι αυτός θα μας κάνει τον καμπόσο! Το διεκδικητή!
  • Να βάλω τον Μητσάρα να κάνει καμμιά φοβιστικιά δήλωση; Να πει φερ’ ειπείν ότι το ζήτημα άπτεται των κανόνων του διεθνούς δικαίου και ότι θα επιληφθούν τα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα; Ξέρεις πόσο χρονοβόρες είναι αυτές οι διαδικασίες! Μέχρι να πάρουμε την απόφαση να προσφύγουμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης θα χει βρωμίσει τ’ άλλο το πόδι!
  • Τώρα έτσι που τα κάναμε δε βλέπω άλλη λύση… Κάτσε μόνο να πάρω ένα τηλέφωνο την Αγγέλα να της πω να μαντρώσει το Σόιμπλε! Μην απαντήσει τίποτα στον δικό μας και έχουμε άλλα!



http://kopritis-alert.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...