Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΡΕΥΜΑ 1" ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ !!!



revmaΔεν μας φτάνει το χαράτσι της ΔΕΗ, οι τεράστιες αυξήσεις που αναμένονται από 1η του έτους, έχουμε και την "Ρεύμα 1" να απαιτεί με απιελές, χρήματα που λέει ότι της οφείλουν!!! 
Ξέρετε ποια είναι η "Ρεύμα 1";  Εταιρεία σαν την Energa και  την Ηellas Power, η οποία δεν πρόλαβε να μπει στην λιανική προμήθεια ρεύματος και τέθηκε γρήγορα εκτός αγοράς, λόγω χρεών!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της "Ρεύμα 1" έφταναν τις 800.000 ευρώ. Η εταιρεία όμως αυτή, το έχει ρίξει στα απειλητικά τηλεφωνήματα προς πρώην πελάτες της, τους οποίους έχει χρεώσει με διάφορα ποσά που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι της χρωστάνε.
Πως απειλεί; Προσέξτε διάλογο εκπροσώπου της 'Ρεύμα 1" με φερόμενο πελάτη της:
ΡΕΥΜΑ 1: Οφείλετε 137 ευρώ από παλαιά χρεη σας προς την εταιρεία μας.
Φερόμενος πελάτης: Εσείς ισχυρίζεστε ότι σας οφείλουμε αυτό το ποσό. Εμείς δεν ήμασταν πελάτες σας! Το διάστημα που λέτε ότι μας χρεώνατε ήμασταν στην ΔΕΗ. Χρεωνόμασταν από δύο ετταιρείες παράλληλα; Σας ζητήσαμε να μας στείλετε αποδεικτικό του συμφωνητικού. Πού υπάρχει υπογραφή μας ότι συμβληθήκαμε μαζί σας για παροχή ρεύματος; Σας το ζητούμε και δεν το στέλνετε το έγγραφο.
ΡΕΥΜΑ 1: Όταν θα σας έρθει η ληξιπρόθεσμη οφειλή σας από την Εφορία και τα 137 ευρώ που χρωστάτε θα έχουν γίνει 200 ευρώ, τότε ελάτε να σας εξηγήσουμε τι χρωστάτε και πώς θα τα πληρώσετε (!!!).
Η εκπρόσωπος της "Ρεύμα 1" έκλεισε το τηλέφωνο!
Το τηλέφωνο της "Ρεύμα 1" ήταν το εξής: 2111086500. Το θύμα, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά δεν σήκωναν το ακουστικό!
Στον ΟΤΕ το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ...απόρρητο!!
Έχει βγει στην πιάτσα η "Ρεύμα 1" και με απειλές προς τον κοσμάκη προσπαθεί να ...ρεφάρει το χρέος της;


 http://www.makeleio.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...