Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τ. Κουίκ: " Η Ήπειρος δεν θα γίνει ούτε Πακιστάν ούτε ινδική τενεκεδούπολη. "


"Τα κόμματα - μπαταχτσήδες, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με ευθύνη των Προέδρων τους θα επιστρέψουν πίσω τα θαλασσοδάνεια που άρπαξαν με εγγύηση τα λεφτά των φορολογουμένων. "


Τα Γιάννενα επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει τη συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία.
Με την άφιξή του είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με...
την «Ομάδα Προστασίας του ποταμού Αώου» o οποίος κινδυνεύει περιβαλλοντικά τόσο από τη σχεδιαζόμενη εκτροπή όσο και από το σχεδιαζόμενο ηδροηλεκτρικό φράγμα.

Ο Τέρενς Κουίκ δεσμεύτηκε και με βάση το υπόμνημα που του επιδόθηκε, ότι σε συνεργασία και με την Τομεάρχη Περιβάλλοντος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή θα προωθήσει το ζήτημα μέσω των επιβεβλημένων κοινοβουλευτικών δράσεων.

Στις 19:00 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετείχε ειδικής ημερίδας που διοργάνωσε η «Ομάδα Πρωτοβουλίας κατά της ΕΟΖ Πωγωνίου και του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών».

Πριν επιστρέψει αργά το βράδυ στην Αθήνα, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που και εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμβάλλαμε αποφασιστικά στο μεγάλο ΟΧΙ που είπε ο Δήμος Πωγωνίου για την επιχειρούμενη δημιουργία ΕΟΖ σε αυτή τη σημαντική περιοχή της Ηπείρου.

Τα σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε συνδυασμό με τους εδώ απεσταλμένους της μερκελικής κομαντατούρ, όπως ο Φούχτελ ή ο Ράιχενμπαχ, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βρουν εφαρμογή σε μία γη που έχει αποδόσει-μέσα σε όλα- και τους σημαντικότερους Έλληνες πατριώτες και ευεργέτες.

Η Ήπειρος δεν θα γίνει ούτε Πακιστάν ούτε ινδική τενεκεδούπολη.

Και αυτό που λέω ισχύει ακόμα περισσότερο για την περιοχή της Θράκης καθώς εκεί είναι γνωστές οι ορέξεις των Τούρκων «επενδυτών» και των Γερμανών τραπεζιτών, που θέλουν με το φτηνό εργατικό δυναμικό από τα εκεί κέντρα των λαθρομεταναστών, να κοσσοβοποιήσουν όλη την περιοχή».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με τη σημερινή πραξικοπηματική επιχείρηση στη Βουλή, προκειμένου να ψηφιστεί από τη συγκυβέρνηση η επαίσχυντη τροπολογία για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Την ώρα που αυτοκτονούν Έλληνες επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τις δόσεις στην εφορία ή την τράπεζα, την ώρα που εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες στενάζουν από τα χαράτσια, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, των δύο κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που την οδήγησαν, υπερψήφισαν με ένα πρωτοφανές πραξικόπημα το χάρισμα εκατοντάδων εκατομμυριων ευρώ στα δύο αυτά κόμματα.

Για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που πολεμήσαμε σκληρά δύο μέρες μέσα στο Κοινοβούλιο να ανατρέψουμε αυτό το σκάνδαλο των θαλασσοδανείων, η υπόθεση δεν έκλεισε.

Οι σημερινοί Πρόεδροι, Σαμαράς και Βενιζέλος θα διεκδικήσουμε ώστε να επιστρέψουν ακόμα και το τελευταίο ευρώ πίσω στον Έλληνα πολίτη.

Να μην ξεχνάμε ότι τα κόμματα - μπαταχτσήδες έχουν αρπάξει τα δάνεια με την εγγύηση των μελλοντικών επιδοτήσεών τους, που βεβαίως προέρχονται από τη φορολογία του ελληνικού λαού».



http://www.epirus-ellas.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...