Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οταν ο 18χρονος Αντώνης Σαμαράς κυνηγούσε την Μπριζίτ Μπαρντό...


...στον Αστέρα Βουλιαγμένης...
Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να συναντήσει τη σέξι σταρ της εποχής Μπριζίτ Μπαρντό που επισκεπτόταν την Ελλάδα ήταν ο μόλις 18 χρονών τότε Αντώνης Σαμαράς.
Αν και τότε είχε δεσμό με... καλλονή καλής αθηναϊκής οικογενείας, ο σημερινός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε κάθε δυνατό τρόπο για να γνωρίσει την Μπριζίτ Μπαρντό που διέμενε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, γράφει η "Σίβυλλα" στην ηλεκτρονική έκδοση του "Βήματος". 
Αναλυτικά η αφήγηση έχει ως εξής:

«
Ήταν καλοκαίρι του 1969. Η super star Μπριζίτ Μπαρντό είχε φθάσει στον «Αστέρα» για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της ένας νεαρός άνδρας ο οποίος άκουγε στο όνομα Πάτρικ Ζιν. Η Γαλλίδα σταρ ήταν η απόλυτη θεά. Νεότατη τότε με πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά εκείνο το παιχνιδιάρικο καυτό βλέμμα, τα σαρκώδη χείλη και το σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Οι εμφανίσεις της στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με ροζ μπικίνι με μικρά καρό, ψηλοτάκουνα ξύλινα τσόκαρα και τεράστιες καπελίνες, δημιουργούσαν πραγματικό σεισμό. Η sexy Μπε- Μπε είχε φέρει κάτι από το πολυαγαπημένο της Saint Tropez στην Ελλάδα. Οι φήμες οι οποίες κυκλοφορούσαν για τον Πάτρικ Ζιν πολλές και όχι πάντα κολακευτικές. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Ζιν ήταν απλά ένας... κούκλος ζιγκολό. Είχε όμως ανάγκη η εκπάγλου τότε καλλονής Μπαρντό ένα ζιγκολό όταν εγκατέλειψε έναν πάμπλουτο σύζυγο όπως ο Γερμανός playboy Γκούντερ Ζακς λίγο καιρό πριν; Έναν άνδρα ο οποίος της είχε εξασφαλίσει μια μυθική ζωή; Μην ξεχνάμε ότι ο Ζακς για να κερδίσει την καρδιά της... κυκλοφορούσε κάθε πρωί με ένα ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι της. Ο Ζακς πετούσε καθημερινά πάνω από την βίλλα της κόκκινα τριαντάφυλλα. (Οποία σύμπτωση. Πολλά χρόνια μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο αδικοχαμένος εφοπλιστής Δημήτρης Μανιός φιλοξενούσε στον «Αστέρα» τη γοητευτική ανιψιά του, Καρολάιν Ζακς).

O 18χρονος Αντώνης Σαμαράς υπήρξε φανατικός θαυμαστής της Μπριζίτ. Εκείνο το καλοκαίρι του 1969 ο μετέπειτα Πρωθυπουργός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συναντήσει από κοντά τη διάσημη Γαλλίδα star. Ο κολεγιόπαις άτακτος Anthony διατηρούσε δεσμό με την όμορφη γόνο γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας, την blue eyes Μυρτώ Παράσχη. Κολεγιοκόριτσο επίσης. Αυτό δεν τον εμπόδισε να «βάλει μέσο» για να συναντήσει την υπέροχη Μπριζίτ. Μαζί με λίγους ακόμα συμμαθητές, γόνους καλών οικογενειών. Η σκηνή έχει «εντυπωθεί» στο μυαλό του σημερινού Πρωθυπουργού. Ίσως κάποτε θελήσει να μιλήσει για αυτή τη μοναδική εμπειρία του».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...