Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μυστικούς δείπνους από συνεργάτες του Σαμαρά για να "ψήσουν" βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Οι τέσσερις βουλευτές σύμφωνα με δημοσίευμα...

ΣΤΑ 174 ΜΕ 175 ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ "ΚΟΥΚΙΑ" ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Πολύ παρασκήνιο με πολύ... φαγητό περιλαμβάνει όπως όλα δείχνουν το σκηνικό που έχει στηθεί στα πέριξ της Βουλής ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με το βλέμμα και στις εκλογές οι...

διαβουλεύσεις είναι συνεχεία. Στο παρασκήνιο υπάρχουν συνεχείς επαφές και συναντήσεις με τρεις άνδρες να έχουν ανάβει για λογαριασμό του Μαξίμου και προσωπικά του Α. Σαμαρά το έργο της διερεύνησης προθέσεων ανεξάρτητων και μη βουλευτών.
Οι πληροφορίες θέλουν τους κυρίους Σταμάτη, Βορίδη και Λαζαρίδη να έχουν αναλάβει το ρόλο οικοδεσπότη σε μυστικούς δείπνους με βουλευτές για να δουν εάν και κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να στηρίξουν μια εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έτσι ώστε να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές.
Στα τραπεζώματα αυτά σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος της Κυριακής” προσκλήθηκε και η Ελενα Κουντουρά.Στο “ναι” φέρονται κα καταλήγει μεταξύ άλλων ο Μελάς ενώ κοντά στο ναι εμφανίζεται σύμφωνα με το δημοσίευμα η κ. Κουντουρά.
Μάλλον δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους άλλοι δύο βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. που κινούνται μεταξύ του ναι και του όχι και πρόκειται για τους Δημαρά και Αβραμίδη.
Πηγή : newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...