Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ - ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ" ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-041213
ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙO 39:00

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΖΕΥΞΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΣΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΗΔΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 1/10 ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΛΟΠΗΣ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΕΘΝΗ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ 70% Ή ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ 30% ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ 70%, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΣΤΟ 30% ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΨΥΧΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ (ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΣΤΙΣ 21/7/2011 ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΥΠΉΚΟΟΣ ΚΊΝΑΣ (ΚΟΙΝΏΣ ΣΑΥΡΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΪΜΟΎΣ) ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΌΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΊΤΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΊΧΕ 75.000 ΕΥΡΏ..


Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΆΛΕΣΕ ΤΟ "ΣΔΟΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΊ Η ΠΡΟΈΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ.

ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΝ ΆΦΗΣΑΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟ, ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΈΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΈΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΊ Η ΓΝΗΣΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΊ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥ, Η ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ.

ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ.ΡΩΤΆΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ":

ΕΆΝ ΕΜΕΊΣ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΑΤΕ ΌΤΙ ΕΊΧΑΜΕ 75.000 ΕΥΡΏ ΣΤΗΝ ΒΑΛΊΤΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΉΝΑΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ;;

ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΡΙΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΉΚΑΜΕ, ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΛΊΤΣΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΈΣΩ ΤΡΑΠΈΖΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΎΣΑΤΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΎΡΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ.

ΤΟΝ ΚΙΝΈΖΟ ΤΟΝ ΑΦΉΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΧΩΡΊΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΆ, ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΙΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΜΑΎΡΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑΤΊ ΕΆΝ ΉΤΑΝ ΝΌΜΙΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΈΦΕΡΕ ΜΈΣΩ ΤΡΑΠΈΖΗΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΌ.

ΠΩΣ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" ΜΆΘΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΌΤΙ ΤΟ ΠΟΣΌΝ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΜΗ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ;;

ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΑΤΕ;;

ΓΙΑΤΊ ΤΟΝ ΑΦΉΣΑΤΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟ;;

ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΆΣΑΤΕ ΑΥΤΟΦΌΡΩ ΚΑΘΏΣ Η ΚΑΤΟΧΉ ΜΑΎΡΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΔΊΚΗΜΑ;; ΕΆΝ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΟ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ;;ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ :Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" (ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ) ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ'' ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΕΧΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Φ.Π.Α. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ "ΣΔΟΕ" ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ "ΝΑΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΩΓΟ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ - ΤΟΞΙΚΑ ΣΑΒΟΥΡΟ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΔΩ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΕΥΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Υ.Γ.1: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Κ.Τ.Λ.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΠΗΓΗ: ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
kerberos-hellas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...