Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !...



Αυτός, που από την πρώτη στιγμή πολέμησε σκληρά και εν πολλοίς άνανδρα, τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, υψώνοντας τις γαλάζιες σημαίες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας και αντιδρώντας λυσσαλέα στις όποιες πυροσβεστικές προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ, να σβήσει τη φωτιά της χρεοκοπίας της χώρας, θέλει, τώρα, να γίνει πρωθυπουργός !


Αυτός, που αναίσχυντα παρουσίαζε τη θυσία του Παπανδρέου, προκειμένου να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ως δικό του επίτευγμα και κορδώνονταν γι αυτό, επιδιώκει να αποτελειώσει τους κομπασμούς του, με το επιχείρημα «έφαγα τον Παπανδρέου και πήρα τη θέση του, ψηφιζόμενος κι απ΄ τους δικούς του !...».

Είναι ο ελεεινός τύπος και πολιτικός, που μετά την αποχώρηση του Παπανδρέου, έκανε τη θεαματική κωλοτούμπα και έγινε πιο μνημονιακός από κάθε άλλον !

Οι σημερινοί ηγήτορες του ΠΑΣΟΚ, αφού επέβαλλαν τη «ρεαλιστική πολιτική» του κόμματος, το Φεβρουάριο του 2010, η οποία περιλάμβανε το μνημόνιο και έφερε όλα τα σφαγιαστικά μέτρα λιτότητας, τα οποία έφτασαν στο ζενίθ, μετά το καλοκαίρι του 2011 και την «αναβάθμιση» του ΒΒ, αφού οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην κατρακύλα και στα χαμηλότερα, ιστορικά ποσοστά του, ας μη ψάχνουν, για τη μορφή της χαριστικής βολής, που θ΄ αποτελειώσει το Κίνημα του λαού, που αναμόρφωσε την Ελλάδα : είναι η ψήφιση του Σαμαρά, για πρωθυπουργό !...


 http://logoplokies.blogspot.gr/2012/06/blog-post_18.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...