Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Δεν πρέπει να υπάρχει πιό μαλάκας λαός από τους Ουκρανούς....

Δεν πρέπει να υπάρχει πιό μαλάκας λαός από τους Ουκρανούς. Να τρέχεις να σκοτώνεσαι για τα συμφέροντα όλων των άλλων εκτός των δικών σου. Και καπάκι να βγάζεις έξω μέχρι και την Τιμοσένκο (γνωστή "συνεργάτις" της CIA που κι αν έχει κατακλέψει τη χώρα) για να κάνει κήρυγμα περί Δημοκρατίας στα φασισταριά των μαφιόζων πάνω στα οδοφράγματα.

Κι όλα αυτά να...

τα κάνεις όταν, εκτός από χωράφια και μεταλλεύματα (που σημειωτέον βρίσκονται όλα στον ... ρωσικό νότο) δεν βγάζεις ούτε κάρβουνο για να ζεσταθείς το χειμώνα. Δεν πάνε να ρωτήσουν το Μεξικό τι σημαίνει να είσαι γείτονας υπερδύναμης της περιοχής; Και το ρημάδι το Μεξικό βγάζει και πετρέλαιο, άμα λάχει. Ή, ακόμα καλύτερα, δεν πάνε να ρωτήσουν τους ανατολικογερμανούς τι σημαίνει να είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας μέσα στην ίδια σου τη χώρα; Ή νομίζουν οι κόπανοι του βορά ότι θα γίνουν Ευρώπη με την ΕΕ να τρέχει να τους τα χώσει γιατί της περισσεύουν; Ή με την κάθε Πολωνία να τρέχει να μαζέψει εδάφη, μη και χάσει την ευκαιρία να τα ταϊσει;

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μαφιόζων, αυτό είν' όλο. Με τους ΕΕτζήδες να χώνονται χωρίς να έχουν ιδέα τι σκατά θα κάνουν με το αποτέλεσμα.

Τελείωσε, πιό μαλάκας λαός όντως δεν υπάρχει. Εκτός από τους Έλληνες ίσως κι ως εκεί ακόμα δεν φτάσαμε, ας μας το αναγνωρίσουμε έστω κι αυτό.

Υ.Γ.: Όλη μου την αγάπη στους φίλους στο Κίεβο και την Μαριούπολη. Τελικά, όταν λέγανε "εδώ είναι Αζοφική", κάτι ξέρανε και πολύ σοφά πράττανε.

E.D.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...