Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Άρτας


Picture1.jpg







Μαξίμου Γραικού 20, 47100 ΑΡΤΑ
Tηλ. :                  Φαξ:
Ε-mail:
Ιστοσελίδα: 
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Ενημερώνουμε τους Αρτινούς συμπολίτες μας ότι στο πλαίσιο της πορείας προς το ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωράμε στην εγγραφή νέων μελών, ανοίγοντας το κίνημα στην κοινωνία.

Οι εγγραφές άρχισαν και θα γίνονται πρωινές (11:00 - 13:00) και απογευματινές (18:00 - 19:00) ώρες, με ευθύνη της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του  νομού, μέχρι 31/1/2013 σε νέα φόρμα, η οποία διατίθεται στο γραφείο του κινήματος, στη διεύθυνση Μάξιμου Γραικού 20, 2ος όροφος (πάνω από το σούπερ μάρκετ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας - Φιλιππιάδας).
Θα εκδοθεί κάρτα μέλους με προσωπικό αριθμό η οποία θα πιστοποιεί την εγγραφή μέλους και θα διασφαλίζει τη συμμετοχή κάθε μέλους στις εσωκινηματικές διαδικασίες. Η διανομή της κάρτας μέλους θα γίνεται με ευθύνη της Συντονιστικής Επιτροπής.
Καλούμε τις φίλες και τους φίλους της Άρτας να εγγραφούν και να συμμετέχουν στο προσυνεδριακό διάλογο και στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και το οποίο θα θέσει με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας τις δομές λειτουργίας και οργάνωσης του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε ενωτικά τους αγώνες μας για εθνική κυριαρχία, ατομική και εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
Το κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουμε οδηγηθεί ως χώρα μπορεί να ανατραπεί μόνο με ενότητα, αλληλεγγύη, συλλογική δράση και κινητοποίηση.

Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Άρτας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...