Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!


Το έχουμε πει και γράψει επανειλημμένως: οι άθλιοι πολιτικάντηδες, βασικά εκείνοι του άλλοτε ισχυρού δικομματισμού που κατέστρεψε τη χώρα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!
Όλες οι πράξεις και κινήσεις τους, τα σφάλματα και οι παραλείψεις τους, αποτελούν ένα εγκληματικό «παζλ» που βυθίζει τη χώρα ακόμα περισσότερο στον βούρκο της ανυποληψίας και της διάλυσης, με συνέπεια τη χαλάρωση κάθε κοινωνικού ιστού και την καταστροφή της εθνικής συνοχής των Ελλήνων!… Γι’ αυτό και το είπαμε εξαρχής:
ΦΥΓΕ, Αντώνη Σαμαρά! Είσαι άκρως επικίνδυνος και εσύ και η παρέα σου… Με την άθλια και ανόητη τακτική σας γιγαντώνετε σε φοβερά μεγάλο βαθμό τα άκρα και οδηγείτε (επίτηδες;) τον ελληνικό λαό στη βία, την παρανομία και την ανυπακοή!…

Διότι αποτελεί πράγματι μνημείο αντιφατικότητας και υποκρισίας να βγαίνει συνεχώς η ΝΔ (αλλά και το ΠΑΣΟΚ) και να κάνουν λόγο για «άκρα» και για πολιτικές δυνάμεις που έχουν έφεση στη βία. Και μάλιστα (οι υποκριτές!) να θέλουν και να περιθωριοποιήσουν και θέσουν εκτός νόμου αυτές τις ομάδες, τώρα που εκείνες πλησιάζουν σε ποσοστά το… 50% (!), ενώ δεν τις έθεταν εκτός πολιτικού συστήματος όταν όλες αυτές μαζί, με το ζόρι, άγγιζαν το 3-4% των ψήφων… Πάνω σ’ αυτό το θέμα είναι πολύ
χαρακτηριστική η πολιτική ανοησία του Ευάγγελου Βουβουζέλου: όταν αυτοί που ο «γίγαντας συνταγματολόγος» αποκαλεί ως «ναζιστές» ήταν στο 0,2% δεν ζητούσε την αποβολή τους από τη νόμιμη πολιτική σκηνή. Το κάνει όμως τώρα ο… «εξυπνάκιας» (!), που οι «ναζιστές» αγγίζουν πια το 15% στις δημοσκοπήσεις! Ναι, πρόκειται για μνημείο πολιτικής βλακείας και για ένα απίστευτο καραγκιοζιλίκι, εκτός βέβαια εάν το πράττει ΕΠΙΤΗΔΕΣ…


Και το κεντρικό ερώτημα εδώ είναι: ποιος ευθύνεται γι’ αυτή τη ριζοσπαστικοποίηση του λαού μας; Για το ΜΙΣΟΣ που έχουμε πλέον όλοι μας εναντίον των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και όλων αυτών που διέλυσαν μια ολόκληρη χώρα;… Η απάντηση είναι προφανής: για τα αρνητικότατα αυτά φαινόμενα ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο οι αλήτες πολιτικάντηδες των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Οι οποίοι πήραν στα χέρια τους μία πατρίδα με δυναμική ανόδου (το 1974) και μέσα σε μια μόλις γενιά την κατέστρεψαν ολοκληρωτικά!…

Με την κοινωνική αδικία και τον πολιτικό παραλογισμό που δημιούργησαν. Με την πλήρη αναξιοκρατία και τον έντονο κομματισμό τους. Με την απίστευτη υποχωρητικότητα στα εξωτερικά μας θέματα και με το ύπουλο κλεψιμέικο που εξαπέλυσαν εναντίον των κρατικών ταμείων που ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ μας… Γι’ αυτό και οι πρώτοι υπεύθυνοι, οι ηθικοί αυτουργοί της τρομοκρατίας και της βίας, είναι αυτοί ακριβώς! Δηλ. η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ…

Ας αφήσουν λοιπόν εκεί στη ΝΔ την υποκριτική στάση τους έναντι του αναρχοκομμουνιστή Διαμαντόπουλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός τέτοιος είναι και τέτοιος θα μείνει. Δεν το κρύβει ότι επιθυμεί τη διάλυση του αστικού κράτους και αυτό είναι τοις πάσι γνωστό. Το ζήτημα εδώ είναι τι πράττει η άχρηστη και επικίνδυνη για τον τόπο μας ΝΔ. Η – υποτίθεται – έκφραση του αστικού δημοκρατικού κόσμου. ΤΙΠΟΤΑ λοιπόν το ορθό δεν πράττει!

Αντίθετα, συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην «ηρωοποίηση» του κάθε Διαμαντόπουλου και κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρεί σε τροχιά εξουσίας τον εντελώς αναξιόπιστο (και με ένα πρόγραμμα-«Φρανκενστάιν», όπου δεν καταλαβαίνεις απολύτως τίποτα…) ΣΥΡΙΖΑ… Γιατί άραγε κάνουν εκεί στη ΝΔ αυτά που κάνουν; Είναι άχρηστοι και αστοιχείωτοι από πολιτική; Τότε πρέπει να φύγουν αμέσως! Ή μήπως… εκτελούν ξένες εντολές, που θέλουν τη διάλυση της Ελλάδας και την άνοδο στην εξουσία του Αλέξη Τσίπρα; Αν είναι αυτό το δεύτερο, τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, διότι ελέγχονται για εθνική προδοσία!!!

Δυστυχώς σ’ αυτή την κρίσιμη για το έθνος καμπή η χώρα δεν διαθέτει καμία δύναμη με προοπτική εξουσίας, η οποία να είναι αμιγώς πατριωτική και πολιτικά λογική… Άλλωστε, το σύστημα εκείνους που ήθελε να αποβάλλει από το κοινοβούλιο, τους απέβαλλε. Άλλους δε τους εμπόδισε να μπουν σ’ αυτό, ακριβώς επειδή είχαν σωστές ιδέες για την άμεση έξοδο από την κρίση. Και στη μέση ο ειρωνικά αποκαλούμενος «κυρίαρχος» λαός.

Πάντα ευκολόπιστος και πάντα θύμα των περιστάσεων. Χωρίς καμία απολύτως συλλογική μνήμη και πολιτικά εντελώς αγράμματος. Η χώρα δεν έχει, δυστυχώς, κανένα μέλλον υπό αυτές τις συνθήκες. Και πολλοί φοβούνται ότι ζούμε τις θλιβερές ημέρες, στις οποίες (μετά από χιλιετίες ύπαρξης) έχει πλέον ξεκινήσει το τέλος του ελληνισμού…

ΠΑΣΟΚ
Ο συνυπεύθυνος για το σκάνδαλο της «λίστας Λαγκάρντ» που τα «συντρόφια» του της ΝΔ τον απήλλαξαν κάθε ευθύνης… Ο γελοίος Μπένι Χιλ του πολιτικού μας συστήματος που κατέβασε μέσα σε μερικούς μήνες το ΠΑΣΟΚ σε… μονοψήφια νούμερα! Ο παράνομος και αντισυνταγματικός Βουβουζέλος που το 2011 εξόντωσε την ελληνική κοινωνία με το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Αυτό λοιπόν το άτομο, το τόσο κακό και αλαζονικό, που δεν συμπαθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλληνας πολίτης, τολμά και μιλά για «εθνική στρατηγική» και άλλα κουραφέξαλα! Αυτά τουλάχιστον δήλωσε μετά τη συνάντηση που είχε προχθές με τον «υπουργό» εξωτερικών Αβραμόπουλο:


«Ευχαριστώ πολύ τον υπουργό Εξωτερικών για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε και κυρίως για την ουσιαστική, σε βάθος ενημέρωση, για όλο το φάσμα των εθνικών μας θεμάτων. Ενημέρωση που έγινε αρχικά στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε και στη συνέχεια στη συνάντηση με τη συμμετοχή και των συνεργατών μας.

Η εθνική ισχύς είναι πολυπαραμετρική. Η οικονομική κρίση καμιά στιγμή τα προηγούμενα τρία χρόνια δεν επηρέασε την εξωτερική μας πολιτική. Τώρα όμως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη στροφή που κάνει η χώρα στην έξοδο από την κρίση, πρέπει να αξιοποιήσουμε την προοπτική μίας αυτοδύναμης ξανά Ελλάδας. Μίας Ελλάδας ξανά ισότιμης μέσα στην Ευρωζώνη και την ΕΕ, ως μοχλό για την ενίσχυση της εθνικής μας στρατηγικής, για να γίνει ξανά ορατή και αντιληπτή η παρουσία μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, στη Μεσόγειο, θα έλεγα σε όλα τα μέτωπα στα οποία η Ελλάδα μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, προασπιζόμενη την εθνική της στρατηγική.

Η εθνική στρατηγική πρέπει να είναι βασισμένη στην ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Η συναίνεση αυτή ξεπερνά κατά πολύ τα όρια των τριών κομμάτων που στηρίζουμε την παρούσα κυβέρνηση και μετέχουμε στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Τα τρία κόμματα έχουμε διαμορφώσει ένα σαφές πλαίσιο άσκησης εξωτερικής πολιτικής. Αλλά καλούμε και με τη σημερινή ευκαιρία, τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, σε συνεννόηση, σε σύμπραξη, σε συστράτευση, για την προώθηση αυτής της εθνικής στρατηγικής.


Είναι απολύτως αναγκαίο στις διεθνείς επαφές μας, είτε αυτές γίνονται στην Ελλάδα είτε γίνονται στο εξωτερικό να μιλούμε με έναν ενιαίο τρόπο υπερασπιζόμενοι μία ενιαία εξωτερική πολιτική, η οποία έχει και την οικονομική αλλά και την πολιτική της διάσταση.

Ο κόσμος αλλάζει, οι συσχετισμοί στην περιοχή μας αλλάζουν, υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα. Η κινητικότητα ενέχει κινδύνους, ενέχει όμως και πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Και εμείς πρέπει να αδράξουμε τις ευκαιρίες αυτές.
Η Ελλάδα δεν πρέπει να νοιώθει τραυματισμένη, πρέπει να έχουμε ένα έντονο αίσθημα αξιοπρέπειας το οποίο πρέπει να μας εμπνέει στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής και όλοι οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι σύγχρονο πατριωτικό καθήκον να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της εθνικής μας ισχύος».


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Η υποκριτική και διπρόσωπη ΔΗΜΑΡ, προσπαθώντας να μετριάσει (πράγμα βέβαια αδύνατον…) τις αρνητικές γι’ αυτή εντυπώσεις από την πολυποίκιλη στήριξη που παρέχει στην ψευτοκυβέρνηση Σαμαρά, εκδίδει συνεχώς ανακοινώσεις με περιεχόμενο δήθεν «φιλολαϊκό». Τους πιστεύει άραγε κανείς; Ακολουθεί μία τέτοια ανακοίνωση του εν λόγω κόμματος σχετικά με το πρόβλημα της ανεργίας, που ολοένα και διογκώνεται (με ευθύνη ΚΑΙ της ΔΗΜΑΡ!) και απειλεί πλέον τη χώρα με όλεθρο:

«Η ανεργία έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Για την αντιμετώπισή της, εκτός από την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων και την προώθηση του νέου παραγωγικού προτύπου, πρέπει να υπάρξουν εκτεταμένες παρεμβάσεις κατεπείγοντος χαρακτήρα με στόχο τη δημιουργία θέσεων κοινωφελούς εργασίας , κατάρτισης και υποστήριξης της εκκίνησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Μαζί με τις δράσεις υποστήριξης της απασχόλησης των νέων, προτεραιότητα πρέπει να δοθεί σε δράσεις που θα αφορούν ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως τα νοικοκυριά χωρίς κανένα εργαζόμενο, οι μακροχρόνια άνεργοι προστάτες οικογενειών και οι άνεργοι νοικοκυριών που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Η χρηματοδότηση αυτών των προγραμμάτων πρέπει να γίνει με αναπροσανατολισμό των πόρων του ΕΣΠΑ και αξιοποίηση της εισφοράς κοινωνικής αλληλεγγύης. Η ΔΗΜΑΡ θα αναλάβει πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση».


Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...