Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη η θέση σας είναι στη φυλακή!


Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη η θέση σας είναι στη φυλακή!
Για όλα τα εγκλήματα που σήμερα διαπράττετε θα έρθει η στιγμή που ο ίδιος ο κόσμος θα σας πάρει και θα σας κλείσει στο πιο βαθύ κελί!
Έχετε καταστρέψει όλο τον κόσμο και νομίζετε ότι δεν θα λογοδοτήσετε;
Ο Χίτλερ μπορεί να κυβέρνησε για μερικά χρόνια αλλά το τέλος του ήταν οριστικό και αμετάκλητο.
Μπορεί να θαυμάζετε την στρατηγική του ...
χουντικού Παπαδόπουλου αλλά να θυμάστε πως ο κόσμος έχει περισσότερη δύναμη από τους τρομοκράτες των ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ που σας προστατεύουν εσάς και τα αφεντικά σας – εφοπλιστές και βιομήχανους.

Η ληστοσυμμορία της ελληνικής αστυνομίας προστατεύει με κάθε μέσον τα προνόμια των 5 οικογενειών που κυβερνούν την χώρα και κρατούν τα μονοπώλια σε όλα τα είδη σε τιμές Ελβετίας με μισθούς Πακιστάν.
Θα ήθελα να ήξερα πόσο κτήνος πρέπει να είσαι για να έχεις για δουλειά το να κακοποιείς τον κόσμο; Πόσο ξεφτιλισμένος μπορείς να είσαι για να υπηρετείς τα συμφέροντα ανθρώπων που έχουν στην τράπεζα όσα χρήματα έχεις εσύ μαζέψει μια ολόκληρη ζωή;
Παλιάνθρωποι που τρέφονται με το αίμα και τις σάρκες των συνανθρώπων τους μιλώντας για την “σωτηρία της χώρας” μόνον που εννοούν για την “σωτηρία της τσέπης των αφεντικών τους” και φυσικά για το μισθουλάκο που παίρνουν από αυτούς για να υπακούν σε κάθε τους διαταγή.
Πουλημένα τομάρια που ξυπνούν χωρίς συνείδηση και χωρίς ενοχή για την εξαθλίωση και την πείνα που έχουν φέρει.
Φυσικά να μην ξεχνάμε και την “τυφλή” δικαιοσύνη – ναι αυτούς τους δικαστές και εισαγγελείς που κάνουν πως δεν βλέπουν τις παρανομίες της κυβέρνησης και πως δεν ακούν τις φωνές των εξαθλιωμένων. Αυτούς τους εισαγγελείς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κάθε μεγαλοεργολάβου που θέλει να σκοτώσει την χλωρίδα και την πανίδα στην Χαλκιδική- μαζί με τους κατοίκους της φυσικά, τους ίδιους εισαγγελείς που δεν βλέπουν το αυθαίρετο του Mall αλλά την ίδια στιγμή τους ενοχλεί η κατάληψη της Βίλας Αμαλίας και γενικότερα η ύπαρξη του αναρχικού χώρου. Εκείνους τους δικαστές που τρέχουν να περισώσουν τους μισθούς τους μέσω του μισθοδικείου αλλά για τους μισθούς του κόσμου αδιαφορούν. Άχρηστα τα πτυχία σας κύριοι αφού δεν κατάφεραν να σας δώσουν 1 γραμμάριο τιμιότητας, ούτε για χαρτί υγείας δεν κάνουν!
Σαμαρά η ζούγκλα που δημιουργείς για χάρην των φίλων σου που ελέγχουν τα καύσιμα, τα πλοία, τις εργολαβίες και τις βιομηχανίες θα είναι η ίδια μέσα στην οποία θα εγκλωβιστείς και εσύ ο ίδιος.
Εύχομαι ο κόσμος να αλλάξει νοοτροπία και να διεκδικήσει την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα που του στερήθηκαν με την βία. Εύχομαι επίσης σύντομα η Ελλάδα να ξαναγίνει μια ελεύθερη χώρα χωρίς τον δικτάτορα Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...