Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΣΟΚ σε Ροδόπη και Ξάνθη από την πρωτιά του κόμματος της μουσουλμανικής μειονότητας - Δείτε τα ποσοστά - Το χάνουμε το "κορμί" πατριώτη!


Ελπίζουμε να διαψευσθούμε αλλά... 
Πρωτιά στις εκλογικές περιφέρειες της Ξάνθης και της Ροδόπης για τις ευρωεκλογές, «χτυπάει» το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) της μουσουλμανικής μειονότητας της...


Θράκης, που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής.


Συγκεκριμένα, στην Ξάνθη, με ενσωματωμένο το 99,11% των ψήφων, το ΚΙΕΦ έρχεται πρώτο με ποσοστό 26,03%. Ανάλογο το σκηνικό και στη Ροδόπη, όπου με καταμετρημένες όλες τις ψήφους, το κόμμα της μειονότητας λαμβάνει 41,08%.

Στο σύνολο, πάντως, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το ΚΙΕΦ, με καταμετρημένο το 99,29%, παίρνει 12,28% και έρχεται τρίτο πίσω από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο σύνολο της επικράτειας, με καταμετρημένο το 95,44% το κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας λαμβάνει 0,78%.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής, είχε αρνηθεί προεκλογικά να ακολουθήσει τη συνήθη οδό της εκτύπωσης των ψηφοδελτίων με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών και χρησιμοποίησε τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για δική του εκτύπωση ψηφοδελτίων.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...