Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τα top models της Βουλής των Ελλήνων..Βουλευτίνες με έντονο σεξ απίλ...



Βουλευτίνες με έντονο σεξ απίλ. Γυναίκες γεμάτες πληθωρική και υπέρμετρη θηλυκότητα στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων, οι οποίες σίγουρα...αποφορτίζουν την ένταση του ανδρών συναδέλφων τους ( προσοχή αναφερόμαστε στους άνδρες και όχι στις...αδερφές που σίγουρα αν έκαναν κόμμα, θα συγκροτούσαν δική τους...κοινοβουλευτική ομάδα!). Δείτε την μαγική επτάδα που σας προτείνουν τα "Έπεα" με πρώτη φυσικά την υπουργό τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, την οποία αδικούν ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες, αφού η δια ζώσης οπτική επαφή μαζί της σε
μαγεύει!!! Δεύτερη στις προτιμήσεις μας η κ. Άννα Καραμανλή. Η Αννούλα του αθλητικού ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έχει αγγίξει την
δεύτερη εφηβεία της (μας το επιβεβαιώνει και η σχετική πρώτη φωτογραφία μας!!). Στην τρίτη θέση η Άντζελα Γκερέκου. Το απόλυτο sex symbol των 80ς,ακόμη  αποτελεί φετίχ για τον ανδρικό πληθυσμό!! Τέταρτη θέση για την Έλενα Ράπτη. H barbie της Βόρειας Ελλάδας είναι πάντοτε μια σημαντική επιλογή, τόσο για την υπέροχη κορμοστασία της, όσο και για την αποκαλυπτική της ενδυματολογική προτίμηση! Έλενα Κουντουρά. Τοp Model στις παραρέλες των 90ς η Έλενα είναι μια ακόμη επιλογή μας , όταν εμφανίζεται στο κανάλι της Βουλής!!!
Έκτη θέση για την δική μας Θεοδώρα Τζάκρη. Τα δωδεκάποντα Λουμπουτέν πιπ τo της, τα Σανέλ ταγεράκια της και η Λουίς Βουιτόν τσάντα της, σε συνδυασμό με την αισθησιακή ιδιαιτερότητα της ομιλίας της και το λυγερό (όχι ρε δεν αναφερόμαστε στον Σταύρο Λυγερό!) του κορμιού της, μας κάνουν να...βγάζουμε μαλλιά, όταν την παρακολουθούμε!!! Τελευταία αφήσαμε την Τσαμπίκα Ιατρίδη. Εκφράζει μια έντονη θηλυκότητα η Τσαμπίκα, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Τελικά ο Καμμένος έχει ρεύμα!!
Υ.Γ Κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος πληροφορήθηκε ότι πρώτη στις προτιμήσεις μας υπήρξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τα "Έπεα" αναγκάζονται να την βγάλουν από την επτάδα, διότι ο κρητικός μας απείλησε ότι θα αναρτήσει στο blog του ως πρώτο θηλυκό της Βουλής την Ντόρα ( Θου Κύριε!!). Οπότε υποκύψαμε, αν και την Ζωή την γουστάρουμε ιδιαίτερα!





Αναρτήθηκε την 05-04-2013 απο elas-lyste 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...