Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Έλλειψη στελεχών στα Κόμματα – Κινήματα;;;


Η έλλειψη στελεχών στα Κόμματα – Κινήματα είναι μία πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να είναι γεγονός για κόμματα όπως είναι η Χρυσή Αυγή μπορεί όμως να είναι πλασματικό όπως στην περίπτωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.!!!
Στην πρώτη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής, δεν υπάρχουν στελέχη προβεβλημένα εκτός από τον Κασιδιάρη και κανά δύο ακόμα, ο οποίος έγινε γνωστός με λάθος τρόπο και για λάθος λόγο.!!! Με λίγα λόγια έγινε φίρμα από το αποτυχημένο χαστούκι στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και όχι από τις πολιτικές του θέσεις και απόψεις.!!!
Στην δεύτερη περίπτωση, των Ανεξάρτητων Ελλήνων εάν αφαιρέσουμε τους βουλευτές που ήταν ήδη προβεβλημένες προσωπικότητες όπως ο Τέρενς Κουϊκ και ο Βασίλης Καπερνάρος, υπάρχουν στελέχη με πολιτική σκέψη και γνώση με ελάχιστη προβολή σε σχέση με τα στελέχη άλλων κομμάτων – κινημάτων, και στελέχη με μηδαμινή προβολή, όπως οι ήδη εκλεγμένοι του κινήματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετέπειτα στα όργανα του κινήματος. Τέλος υπάρχουν και οι Γραμματείες και οι επικεφαλείς αυτών οι οποίες είναι άγνωστες στους  Έλληνες ψηφοφόρους εκτός από τα ενεργά μέλη του κινήματος.!! Στην δεύτερη περίπτωση λοιπόν στελέχη υπάρχουν.!!
Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου στην παρούσα φάση με κόμματα όπως το Σύριζα το οποίο μπορεί να έχει στελέχη και αρκετά μεγάλο ποσοστό δημοκοπικά αλλά δεν έχει την διάθεση να κυβερνήσει.!!!
Τέλος επειδή ουσιαστικά από Σεπτέμβρη αρχίζει η εκλογική περίοδος για τις Δημοτικές εκλογές μαζί με τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και την Περιφέρεια, αυτοί που θα έχουν πραγματικό πρόβλημα είναι οι Χρυσή Αυγή με τις ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις και την πραγματική έλλειψη στελεχών και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι γιατί υπάρχει έλλειψη στελεχών η πολιτικών θέσεων αλλά από την παντελή ανυπαρξία προβολής στελεχών (που ήδη υπάρχουν) και πολιτικών θέσεων.!!!


 http://xeiropiasto.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...