Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ. Γιατί η κυβέρνηση είναι τόσο σίγουρη ότι θα εκλέξει ΠτΔ;



SamarasVenizelosΣύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που διαρρέουν, όχι άμεσα αλλά έμμεσα μέσα από τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση φέρεται να είναι σίγουρη ότι θα εκλέξει ΠτΔ στην τρίτη ψηφοφορία στις 29-12-2014. Από πού όμως αντλεί αυτή τη βεβαιότητα, όταν και μόνο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δήμα, έχασε ακόμα και εκείνους εκ των ανεξάρτητων βουλευτών που υπολογίζονταν στην προεδρική πλειοψηφία;


 
Σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες μέσα από τα ΜΜΕ, οι οποίες διαχέονται υπό τύπον υπονοούμενων, υπάρχουν δύο σχεδόν βέβαια γεγονότα που αναμένονται.
Το πρώτο είναι ότι στην τρίτη ψηφοφορία δεν θα είναι υποψήφιος ο κ. Δήμας, εάν στις δύο πρώτες ψηφοφορίες δεν εμφανίσει ρεύμα η υποψηφιότητά του, αλλά θα παρουσιαστεί μία άλλη υποψηφιότητα (ίσως έξω από το πολιτικό προσωπικό και μάλλον γυναίκα) που θα παρακάμψει τις αντιρρήσεις. Και ναι μεν ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει διαβεβαιώσει ότι και στις τρεις ψηφοφορίες θα είναι υποψήφιος ο κ. Δήμας, όμως κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον ίδιο τον κ. Δήμα να παραμείνει υποψήφιος όταν διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί.
Το δεύτερο γεγονός που αναμένεται είναι ακόμα πιο σοβαρό και έχει να κάνει με μια φημολογία που άρχισε να κυκλοφορεί από σήμερα το πρωϊ, ότι δηλαδή μεταξύ δεύτερης και τρίτης ψηφοφορίας, θα υπάρξει μία αποκάλυψη η οποία θα γείρει τη ζυγαριά υπέρ της βέβαιης εκλογής ΠτΔ.
Ποια θα είναι αυτή η αποκάλυψη; Θα είναι κάποιο εθνικό θέμα ή κάποιο μέγιστο οικονομικό θέμα; Ακόμα και κάποιοι βουλευτές, ιδιαίτερα από το χώρο των ΑΝΕΛ, άρχισαν από σήμερα το πρωϊ να λένε ότι θα ψηφίσουν υπέρ της εκλογής μόνο αν υπάρξει κάποιο σοβαρό θέμα. Επομένως, κάτι αναμένεται να υπάρξει. Τι είναι αυτό;
Πέτρος Χασάπης

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...