Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Tο Nόμπελ πολιτικής ανιδιοτέλειας...


Γράφει η Λέττα Καλαμαρα
Δεν υπάρχει πολιτική ανάλυση που να μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ. Δύο κόμματα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στις ...
τελευταίες βουλευτικές εκλογές διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους τώρα για τον πολιτικό τους αφανισμό.


Για το καλό της Πατρίδας δείχνουν τυφλά αφοσιωμένοι στον ιερό σκοπό της συνταγματικής εκτροπής της διακοπής της Κυβερνητικής τετραετίας υποστηρίζοντας και πιστοποιώντας την ανικανότητα της Ελληνικής Βουλής να εκλέξει έναν Έλληνα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατακεραυνώνουν δε κάθε βουλευτή που δεν επιδιώκει την πολιτική αναταραχή και την ακυβερνησία στις 29 Δεκέμβρη και περιχαρακώνονται σε ένα στείρο όχι στη δημοκρατία. Στη δημοκρατία που ορίζει ρητά ότι βουλευτικές εκλογές διεξάγονται κάθε τετραετία για να μην διαταράσσεται η ζωή των οικογενειών κάθε λίγο.

Γιατι δύο πολιτικοί αρχηγοί, οι κ.κ. Καμμένος και Κούβελης, επιδιώκουν την πολιτική τους εξαφάνιση κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Πώς ένα κόμμα που δεν μετριέται καν στις περισσότερες δημοσκοπήσεις και ένα άλλο που πλέον αποτυπώνεται στο 1,7%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της έγκυρης εταιρείας Interview, αρνιούνται τη βουλευτική τους ύπαρξη τόσο αποφασισμένα δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει με τη λογική.

Φυσικά η αγάπη στην Πατρίδα είναι μία λογική εξήγηση αλλά πώς αυτή αντανακλάται στη διάλυση του Χρηματιστήριου, τη διεθνή διαπόμπευση στα ξένα μέσα ενημέρωσης, τον εξοβελισμό από το ευρώ και την παγωνιά του Γενάρη, είναι αδύνατο να ερμηνευτεί. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ και οι πολιτικοί τους αρχηγοί θεωρούν ορθό τις εκλογές στις 29 Δεκέμβρη και την πολιτική τους εξαφάνιση. Αυτό είναι σεβαστό ως πολιτική θέση και ευθύνη για το λαό. Όλοι θα ξέρουμε στις 29 Δεκέμβρη ποιοι επέλεξαν τον άγνωστο δρόμο των εκλογών μαζί με τον κ.Τσίπρα, φυσικά ως ηγέτη της ανατροπής.

Το μόνο που ευχόμαστε είναι η αγάπη των κ.κ. Καμμένου και Κουβέλη να ξεπερνάει αυτή του κ.Καρατζαφέρη, που τουλάχιστον συμμετείχε στην Κυβέρνηση συνεργασίας για το καλό του τόπου…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...