Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τρομερή Αποκάλυψη… Μαρτυρία Βόμβα… Οι Μεγάλες Δυνάμεις, η Ελλάδα και ο Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος… Η Χώρα μας «Κλειδί» των εξελίξεων…


Ένα από τα κορυφαία μυαλά των επιχειρήσεων προειδοποιεί πως η Ελλάδα αποτελεί τον παγκόσμιο πόλο του ενδιαφέροντος για τις Μεγάλες Δυνάμεις του Πλανήτη και τον συνδετικό κρίκο για σημαντικά γεγονότα…

Και πως οι εξελίξεις στη χώρα μας κάνουν την Ευρώπη να τρέμει για τον Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο…



Σήμερα, ένα από τα κορυφαία μυαλά των επιχειρήσεων ανά τον κόσμο, προειδοποίησε μέσω του kingworldnews, πως η Ελλάδα έχει πλέον γίνει το παγκόσμιο κέντρο του ενδιαφέροντος από τις Μεγάλες Δυνάμεις, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Κίνα, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη…


Και πως η Ευρωπαϊκή Ένωση τρέμει από .........τον φόβο της για την έναρξη του Παγκοσμίου Πολέμου.


Ο Stephen Leeb αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην Ελλάδα. Τι θα συμβεί αν η Ελλάδα βγει έξω από το ευρώ; Αυτό θα ήταν καταστροφικό για το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Η Ελλάδα χρωστάει πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Αυτός είναι ο λόγος που χρεοκοπία θα ήταν τόσο απίστευτα καταστροφική….»
Και συνεχίζει: «Την ίδια στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη Ρωσία και την Κίνα. Και αυτές οι χώρες σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους.
Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να γίνει αφού οι σχέσεις τους με τη Δύση, μέλος της οποίας είναι και η Ελλάδα, δεν είναι καθόλου καλές.
Η Ελλάδα «ζωντανό κομμάτι» για τον Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο…
Λέει ο Lebb: Το ενεργειακό πλάνο της Ρωσίας περιλαμβάνει έναν νέο αγωγό φυσικού αερίου που θα περνά και από την Ελλάδα. Με την Κίνα υπάρχει συμφωνία για ένα από τα μεγαλύτερα project όλων των εποχών
Αυτές οι κινήσεις θα φέρουν τα Βαλκάνια πιο κοντά στην Ανατολή. Επίσης, θα αυξήσουν δραματικά την επιρροή και τον έλεγχο της Ρωσίας και της Κίνας πάνω από αυτή την περιοχή.
Η Ελλάδα δεν είναι απλά κάποια μικρή χώρα, είναι μέρος της ζώνης του ευρώ. Είναι ένα κεντρικό σημείο ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση.
Έτσι οι όποιες ελληνικές εξελίξεις αποτελούν πεδίο μάχης ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση. Και όποιος κερδίσει αυτή τη μάχη θα καταλήξει σε μια θέση εξουσίας στην Ευρώπη.
Αυτό δεν συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ένας Παγκόσμιος Πόλεμος ανάμεσα σε Ανατολικούς και Δυτικούς»

Πρόβλημα για τη Μέρκελ και τη Γερμανία
«Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς αυτή η κατάσταση σύντομα θα μπορούσε να σημάνει πρόβλημα για τη Μέρκελ και τη Γερμανία.
Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου επεσήμανα άλλωστε πως ο γερμανικός λαός δεν θαυμάζει και ιδιαίτερα την πολιτική που ασκείται από τη Δύση.
Και να θυμίσω πως οι Γερμανοί ήταν οι πρώτοι που αντέδρασαν στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Ρωσία μετά την ανεξαρτητοποίηση της Κριμαίας…

Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
«Αυτό που συζητάμε εδώ είναι ο Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος. Μαίνεται μια μάχη για την παγκόσμια οικονομική ηγεμονία. Και η Ελλάδα παίζει έναν ρόλο εξαιρετικά σημαντικό.
Όποιος κερδίσει τον έλεγχο της Ελλάδα θα έχει ένα τεράστιο στρατηγικό πλεονέκτημα στην Ευρώπη.
Η Δύση είναι σαφώς σε μειονεκτική θέση εδώ: γιατί οι Ρώσοι σχεδιάζουν να θέσουν σε εξέλιξη το σχέδιο επέκτασης του σε όλα τα Βαλκάνια μέσω του αγωγού – το ίδιο ισχύει και για την προγραμματισμένη κινεζική συμφωνία για τον σιδηρόδρομο μεγάλης ταχύτητας.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ
«Αυτό δεν είναι απλώς ένα ζήτημα για το αν η Ελλάδα μείνει έξω από το ευρώ. Δεν υφίσταται μόνο το θέμα των 300.000.000.000 δολαρίων που η Ελλάδα οφείλει στις ευρωπαϊκές τράπεζες.
Αυτό είναι ένα θέμα που κερδίζει την πρώτη πραγματική μάχη για την οικονομική ηγεμονία στον κόσμο.
Η Ελλάδα αποτελεί ένα πεδίο μάχης αυτή τη στιγμή. Κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα των εξελίξεων είναι πιο σημαντικό από αυτό που προέκυψε από την απεξάρτηση της Κριμαίας.
Είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε δει μέχρι αυτό το σημείο».

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ
«Όπως η Κίνα προχωρά για να επεκτείνει γρήγορα τη δύναμη και την επιρροή της σε όλο τον κόσμο, το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στο ποιο θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ελλάδα.
Μια νίκη για τη Ρωσία και την Κίνα θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα θα αποτελούσε ένα ηχηρό κτύπημα στις ΗΠΑ, των οποίων η σχέση με την πολεμική πολιτική της Ευρώπης είναι αμφίδρομη.
Με ΗΠΑ και Ευρώπη να μην αντέχουν μετά την καταστροφή στην Ουκρανία να χάσουν και τον πόλεμο στην Ελλάδα, χώρα που αποτελεί το στρατηγικό σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής».
πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...