Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!! ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” – “ILLUMINATI”!! Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....Πριν αποκαλύψουμε τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό για την Ελληνική χρεοκοπία, πρέπει να αναφέρουμε περιληπτικά τους λόγους που κρατούν την Ελλάδα ακόμα όρθια, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία μας πέρασαν και σήμερα έχουν βουλιάξει οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει στάση πληρωμών του δημοσίου, κάτι που εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα.

Οι λόγοι που δεν χρεοκοπήσαμε ακόμα, ενώ έχουμε βρεθεί στην κατάσταση της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας (“default”) από τον Νοέμβριο του 2011, είναι βασικά δύο και ο ένας είναι το κοινό νόμισμα. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ασφαλής μηχανισμός που θα προστάτευε την Ευρώπη από την Ελληνική χρεοκοπία, αλλά αν ήθελαν θα τον είχαν δημιουργήσει. Αλλά δεν ήθελαν, γιατί ο κύριος και πιο βασικός λόγος είναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ των Ευρωπαίων εταίρων μας. Βρήκαν δηλαδή την Ελλάδα σαν μία ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να πλουτίσουν περισσότερο οι Εβραίοι τραπεζίτες τους.

Κλέβοντας δηλαδή όσα περισσότερα μπορούσαν, όχι τόσο από τους πτωχευμένους Έλληνες, αλλά κλέβοντας τεράστια ποσά από τους Ευρωπαίους πολίτες. Έκαναν δηλαδή με απλά λόγια το εξής: Έπαιρναν τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τα έβαζαν στις τσέπες τους. ΕΛΕΓΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης τα ομόλογα της μικρής και χρεοκοπημένης Ελλάδας, είναι τα μόνα στην Ευρώπη που προσφέρουν κέρδη τόσα χρόνια. Το τεχνητό κλίμα ευφορίας που δημιουργούν και παρουσιάζουν, να ξέρετε πως δεν είναι τόσο για τους Έλληνες, που έτσι κι’ αλλοιώς δεν το “τρώνε”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ώστε να μην αντιδρούν στην συνεχιζόμενη ΑΦΑΙΜΑΞΗ τους.

Ο Τόμας Μάϊερ, επικεφαλής οικονομολόγος της DEUTSCHE BANK, μιλώντας στο Focus τον Απρίλιο του 2014, είπε: “Με τους Έλληνες χάσαμε τα λεφτά μας”. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; Για τα δικά του ή των τραπεζιτών; ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που αυτοί τα έκλεψαν και τα έβαλαν στις τσέπες τους, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ. Να ξέρετε πως αν τα μάθουν αυτά οι Ευρωπαίοι πολίτες, οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις βούλιαξαν, γιατί οι Ευρωπαίοι δεν είναι σαν τους Έλληνες. ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.

Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” – “ILLUMINATI”

Ο βασικός τους στόχος όταν ξεκίνησε η οικονομική ύφεση το 2008 ήταν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, αλλά αυτό να μην επιρρεάσει καθόλου την Ευρωπαϊκή οικονομία, ώστε να μην την συμπαρασύρει στην πτώχευση. Ήθελαν να χρεοκοπήσει δηλαδή μόνο ο Ελληνικός λαός και κανένας άλλος. Αυτό το ήθελαν οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας και η Ε.Κ.Τ. και ξεκίνησαν να το κάνουν σταδιακά και ελεγχόμενα. Αλλά οι Αγγλοαμερικανοί και το Δ.Ν.Τ. δεν το ήθελαν αυτό. Αυτοί ήθελαν την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος.

-Όταν η Ελλάδα μπήκε το 2010 στο Μηχανισμό στήριξης, στο παγκόσμιο στοιχηματζίδικο παίχτηκαν δισεκατομμύρια πάνω στην χρεοκοπία της. Στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της, (τύπου Αργεντινής) στοιχημάτισαν Αγγλοσσαξωνικά κεφάλαια που πόνταραν πάνω στο ΔΝΤ και τις μεθοδεύσεις του, αφού γνώριζαν πως από το 1950, όπου πήγε το ΔΝΤ δημιούργησε πραξικοπήματα και χρεοκοπίες. Κατά της ανεξέλεγκτης και υπέρ της ελεγχόμενης Ελληνικής χρεοκοπίας, στοιχημάτησε ο σκληρός Ευρωπαϊκός πυρήνας, που έχει τον οικονομικό έλεγχο με την Ε.Κ.Τ. και τα “Eurogroop”. Γι’ αυτούς βέβαια η πορεία της ελεγχόμενης χρεοκοπίας ήταν μονόδρομος, αφού μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος μέσα στο ευρώ, θα συμπαρέσυρε και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί στο καταστατικό η λέξη ΕΝΩΣΗ σημαίνει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Και αν η Ε.Ε έδειχνε πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μία μικρή κρίση χρέους ενός μέλους, της τάξεως του 2% των κεφαλαίων της, τότε χρεοκοπούσαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτοί βέβαια όπως είπαμε, με την ελεγχόμενη χρεοκοπία, έκλεβαν για χρόνια τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών.

Από το 2010 λοιπόν μέχρι σήμερα, χάνουν συνεχώς και μεγάλα ποσά, οι Αγγλοαμερικανοί που στοιχηματίζουν στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος, με κερδισμένους τους Ευρωπαίους. Αυτό βέβαια δεν το περίμεναν το 2010, γιατί ο ΓΑΠ προωθούσε τα Αγγλοσαξωνικά συμφέροντα του Δ.Ν.Τ. Είχαν δηλαδή την Κυβέρνηση δική τους και περίμεναν ότι θα το κατάφερναν πριν φύγει. Βέβαια πριν φύγει ο ΓΑΠ, αφού δεν κατάφερε την χρεοκοπία της Ελλάδος, φρόντισε να μεταφέρει περίπου 2 τρις ευρώ, από τις Ευρωπαϊκές τράπεζες στις Αμερικάνικες. Ήταν την ημέρα που ανακοίνωσε το περιβόητο δημοψήφισμα και έκανε την Μέρκελ και τον Σαρκοζί να τον βρίζουν με βρισιές πεζοδρομίου.

Εκείνο το βράδυ όμως στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη, άνοιγαν κιβώτια με σαμπάνιες, γιατί περίπου 2 τρις είχαν αλλάξει χέρια.

Παίζεται λοιπόν πάνω στην πλάτη μας, ένας τεράστιος οικονομικός πόλεμος, από τις μεγάλες σκοτεινές λέσχες των δύο Ηπείρων, την “BUILDERBERG” και τους “ILLUMINATI” , διεκδικώντας και οι δύο το ίδιο. Την γή, τον αέρα, την θάλασσα, την ενέργεια και ΤΟ ΝΕΡΟ της μικρής Ελλάδος. Αυτό όμως δεν το κάνουν για να ενισχύσουν τα πλούτη τους, αλλά για να μπορούν μέσω αυτών, να ελέγξουν πλήρως τον ατίθασο ελληνικό λαό, εν όψει της “Παγκοσμιοποίησης”.Απο το 1826 που νομίζουμε πως ελευθερωθήκαμε, μέχρι σήμερα, η Ελλάδα ελέγχεται και κυβερνάται από τους ΓερμανοΒαυαρούς και την λέσχη “builderberg”. Από τον πρώτο Βαυαρό που τον είπαν Όθων και τον Μαυροκορδάτο, μέχρι τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Όλοι τους είναι “παιδιά” της “builderberg” και στην υπηρεσία των Βαυαρών, εκτός μικρών “διαλειμμάτων” που κυβέρνησαν την Ελλάδα “παιδιά” των “illuminati” στην υπηρεσία των Αγγλοσαξώνων, που θα τα αναφέρουμε παρακάτω.

Προωθεί λοιπόν η σημερινή “Ελληνική” συγκυβέρνηση, το σχέδιο των Βαυαρών, που είναι η σταδιακή και ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδος. Παράλληλα παραχωρούν στα Γερμανικά συμφέροντα, όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις και τον δημόσιο πλούτο, με τελευταία παραχώρηση, τα αεροδρόμια της χώρας. Να γνωρίζετε όμως πως το μεγαλύτερο ζητούμενο γι’ αυτούς δεν είναι οι επιχειρήσεις και τα αεροδρόμια αλλά η ΕΝΕΡΓΕΙΑ και το ΝΕΡΟ. Δηλαδή η ΔΕΗ και η ΕΥΥΔΑΠ. Αυτά θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να περάσουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ ας είναι και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Και να γνωρίζετε πως ΑΥΤΑ ζητάει ασφυκτικά η Τρόικα τώρα. Την ΔΕΗ και την ΕΥΥΔΑΠ. Αυτά ονομάζουν “μεταρρυθμίσεις”

Θα έχετε πλέον αντιληφθεί πως στην Ελλάδα, ποτέ η αντιπολίτευση δεν έκανε ουσιαστική αντιπολίτευση, προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Μόνο ένα ανούσιο μπλα-μπλα, για να κοροϊδεύει και να διχάζει τον λαό, ενώ στην ουσία οι ενέργειες της έβαζαν “πλάτη” στην κυβέρνηση. Το ίδιο έκαναν πάντα, το ίδιο κάνουν και σήμερα. Γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει, δεν είναι να αποτρέψουν την δολοφονία της Ελλάδος, αλλά να πάρουν ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. Δηλαδή να το παραχωρήσουν είτε στους Βαυβαρούς, είτε στους Αγγλοσάξωνες ανάλογα για ποιούς “δουλεύουν”.

Τον μεγαλύτερο έλεγχο των “Ελληνικών” κυβερνήσεων και του κρατικού μηχανισμού, από την μεταπολίτευση το 1974 μέχρι σήμερα, τον έχουν αναμφισβήτητα οι Βαυαροί και η λέσχη “builderberg”. Αλλά το 1990 με τον Μητσοτάκη και το 2009 με τον ΓΑΠ, την κυβέρνηση την πήραν στα χέρια τους οι Αγγλοσάξωνες της λέσχης των “illuminati”. Αυτοί όμως, επειδή δεν βρίσκονται πολλές φορές στην εξουσία, προσπαθούν μέσα σε λίγο χρόνο, να πάρουν πολλά. Δεν έχουν δηλαδή τον χρόνο των Βαυαρών, που μας τα παίρνουν σιγά-σιγά.

Επιτέθηκαν λοιπόν οι Αγγλοσάξωνες στον Ελληνικό λαό γρήγορα και απότομα. Γι’ αυτό και αυτές οι δύο κυβερνήσεις, του Μητσοτάκη και του ΓΑΠ, έχουν μείνει χαραγμένες, σαν τις χειρότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Όποτε όμως συμβαίνει να παίρνουν την κυβέρνηση Αγγλοσάξωνες, χτυπάει “κόκκινος συναγερμός” στους Βαυβαρούς, γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα πλοκάμια ελέγχου των μηχανισμών του κράτους, όπως τα έχουν χτίσει τόσα χρόνια. Τον Μητσοτάκη λοιπόν τον έριξαν τότε με συνοπτικές διαδικασίες, με τον σημερινό πρωθυπουργό και “ΠΑΙΔΙ” τους Αντώνη Σαμαρά, ενώ τον ΓΑΠ τον έριξαν με τις πρωτοβουλίες που πήρε ένα άλλο “ΠΑΙΔΙ” τους. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Αυτές οι δύο λοιπόν Αγγλοσαξωνικές κυβερνήσεις δεν έφυγαν από μόνες τους, ούτε με εκλογές, αλλά με Γερμανικό “δάκτυλο”.http://polemiko-imerologio.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...