Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: Εκτελούν εντολές της τρόικας



Εντολές της τρόικας εκτελεί η κυβέρνηση θέτοντας σε διαθεσιμότητα δεκάδες εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση την ώρα που διορίζει 15.000 άτομα μέσω. Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, υποστήριξε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Καμμένου.

«Συναντηθήκαμε με τους εργαζομένους στους ΟΤΑ. Πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για διαθεσιμότητες εκτελώντας εντολές της τρόικας, την ίδια στιγμή οι κομματάρχες των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης διορίζουν 15.000 άτομα μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Την ίδια στιγμή που ο κ. Φούχτελ μιλάει για εξυγίανση στους δήμους, το ίδιο βράδυ της σύλληψης των εργαζομένων που αντιστάθηκαν στην επίσκεψη του και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, συνέτρωγε με τον επιχειρηματία στον οποίο έχει υποσχεθεί να δώσει τη διαχείριση των σκουπιδιών. Κάνουν στην Ελλάδα μπίζνες σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους.

 Θα είμαστε αύριο συμπαραστάτες στη δίκη των εργαζόμενων. Το μόνο που έκαναν ήταν να αντισταθούν στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Στην ουσιαστική παραχώρηση της εργασίας στις εταιρίες των  συνεταίρων των πολιτικών, των Ελλήνων και των Γερμανών που έρχονται εδώ για να καταλύσουν το Σύνταγμα.

Και βεβαίως θα είμαστε δίπλα στις οικογένειες οι οποίες διώχνονται από τις δουλειές τους για να αντικατασταθούν από τα παιδιά των κομματαρχών των Μ.Κ.Ο των συγκυβερνώντων. Θα είμαστε στο πεζοδρόμιο».



Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α Θέμης Μπαλασόπουλος από την πλευρά του δήλωσε ότι αρκετοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν την απειλή της απόλυσης. Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Μπαλασόπουλου.



«Σήμερα συναντήσαμε προκειμένου να τον ενημερώσουμε τόσο για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει πλέον σε μια κατηγορία εργαζομένων που αντιμετωπίζει το φάσμα της απόλυσης, αλλά και του ξεπουλήματος βασικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να υπάρχει η συμπαράσταση που πρέπει, διότι είναι κατανοητό ότι τα μεγάλα επιχειρηματικά εργολαβικά συμφέροντα έχουν πέσει πάνω μας, αλλά και γενικότερα το όλο το πολιτικό σύστημα διότι είμαστε ένας κλάδος που αντιστέκεται στις επιδιώξεις τους.

Εμείς λέμε ότι θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους ώστε να μην υπάρξει καμία απόλυση ή διαθεσιμότητα.Θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους να μην περάσουν τα σχέδια αυτών που μας βρίζουν καθημερινά από τα κανάλια με στόχο να πάρουν τη διαχείριση των απορριμμάτων με όσους τρόπους και αν χρησιμοποιούν.

Και βέβαια, είμαστε αποφασισμένοι μέχρι τέλους να βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο, ότι και να κάνουν, είτε με διώξεις, είτε με καταστολή, είτε με τρομοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να τους παλέψουμε και αυτό θα το κάνουμε, αρκεί να έχουμε μαζί μας και αυτές τις πολιτικές δυνάμεις που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα αγωνίζονται εναντίον του μνημονίου».


enikos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...