Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

" Κατάλυση του πολιτεύματος ... ;;;"



   "134Α.- ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 134Α.- ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος θεωρούνται στο πλαίσιο του προηγούμενου άρθρου:α) η ανάδειξη του Αρχηγού του Κράτους με εκλογή, β) το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με γενικές, άμεσες, ελεύθερες, ίσες και μυ­στικές ψηφοφορίες μέσα στα συνταγματικά χρονικά πλαίσια,γ) το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης,δ) η αρχή του πολυκομματισμού,ε) η αρχή της διάκρι­σης των εξουσιών, όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα,στ) η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους,ζ) η αρχή της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και η) η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα. "

Όποιος υπερασπίζεται με πρωτόγνωρη σπουδή το "Α" πρέπει να είναι έτοιμος  να αποδεχτεί τουλάχιστον και την ύπαρξη του "Β". Το ίδιο θα έπρεπε να ίσχυε και στους νόμους του κράτους με το επακόλουθο ότι στον Ποινικό Κώδικα το άρθρο 134Α ακολουθεί αυτό που έχει φορτωθεί τον 134 (σκέτο) ...!

Όταν η ελληνική δικαιοσύνη ανακαλύπτει ξαφνικά σήμερα, ότι κάποιοι λίγοι  Έλληνες πολίτες, έστω και αν αυτοί ανήκουν στη συνομοταξία  των "γουρουνοκεφάλων", διέπραξαν  τα αδικήματα της "εσχάτης προδοσίας" και της "κατάλυσης του πολιτεύματος", με βάση τον ελληνικό ποινικό κώδικα 134, τότε θα έπρεπε να μας αποδείξει επίσης ότι αυτό το κράτος και το πολίτευμα του, που απειλούνται να καταλυθούν από τους "γουρουνοκέφαλους",  είναι επίσης υπαρκτά και ότι οι αρχές και οι θεσμοί που τα διέπουν, είναι σε πλήρη εφαρμογή και λειτουργούν απρόσκοπτα όπως ορίζεται  στο επόμενο άρθρο, το 134Α,  του ιδίου κώδικα  ....! 


Όλοι οι Έλληνες πολίτες απολαμβάνουν λ.χ.εξ ίσου τα συνταγματικά τους δικαιώματα, όπως της αξιοπρεπούς διαβίωσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το ελάχιστο εισόδημα όλων των αναξιοπαθούντων, των ανέργων, των αστέγων και  των συνταξιούχων που εισπράττεται από την Πρόνοια, τον ΟΑΕΔ και τα ασφαλιστικά ταμεία αντίστοιχα ισοδυναμεί με την στατιστική τιμή του ορίου της φτώχειας, δηλαδή τα 598.- € καθαρά μηνιαίως. Τα νοσοκομεία μας έχουν μετατραπεί σε πηγές της ανθρωπιάς, όπου κάθε Έλληνας βοηθιέται να νικήσει την ασθένειά του, άσχετα του αν είναι ασφαλισμένος ή όχι. Ο αλτρουϊσμός και η αλληλεγγύη βασιλεύουν σε αυτό το κράτος της κοινωνικής πρόνοιας και του δικαίου. Είναι ψέμμα ο ισχυρισμός,  ότι μια γυναικούλα με μια συνταξούλα των 600.- € πληρώνει φόρο εισοδήματος παραπάνω από όλους τους Έλληνες εφοπλιστές μαζί ή ότι για να αποτανθείς στην Δικαιοσύνη χρειάζεσαι παράδες, όπως αναληθές είναι το ότι για να μηνύσεις π.χ. το βιαστή της κόρης σου στην εισαγγελία πρέπει να πληρώσεις 380.-€ παράβολο .... 303.- € κοστίζει  παναθεμά σας! Τα δημόσια σχολεία είναι τα αληθινά  εργαστήρια της γνώσης όπου τα παιδιά μας προετοιμάζονται για τον αγώνα της ζωής. Εδώ δεν υπάρχει παραπαιδεία και ο τριτοκοσμκός θεσμός των φροντιστηρίων, αλλά επικρατεί η αξιοκρατία και όλα τα παιδιά μας διαθέτουν ίσες ευκαιρίες. Είναι πιο εύκολο στην Ελλάδα να κερδίσεις τον πρώτο λαχνό του λαχείου παρά να βρεις μια θέση εργασίας υπό ανθρώπινες συνθήκες, που θα σου εξασφαλίζει έναν αξιοπρεπή μισθό. Στην δημοκρατία των κ.κ. Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη και Σία η ζωή ενός Έλληνα πολίτη ... πιστώνεται με το ανήκουστα υψηλό  ποσόν  του ... ενός  (1) €

Η Βουλή των Ελλήνων είναι ο ναός της Δημοκρατίας και σ' αυτή την χώρα ...τα διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου ... τα έχουμε μόνο ακουστά στις αίθουσες της Νομικής! Είμαστε ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος και στα υπουργεία μας ή στις υπηρεσίες μας δεν έχουν το δικαίωμα να βόσκουν ξένοι τοποτηρητές, αλλά ... να διατάζουν σαν λύκοι τα ελληνικά γίδια ( υπουργοί, δημόσιοι λειτουργοί, τελώνες και φαρισαίοι) που τους έχουν στήσει .....   Κανενας απ΄ αυτούς τους αλλοδαπούς "λύκους" δεν τολμησε να ζητήσει αναφορά για το πως λειτουργεί  η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, πόσο  μάλλον δεν υπήρξε ούτε ένας δικαστής μέχρι σήμερα  στα τελευταία τρία χρόνια που δεν αποφάσισε με γνώμονα μόνο το λαϊκό συμφέρον και με βάση τους νόμους και το σύνταγμα του κράτους.   .... Βέβαια ο κάθε "πικραμμένος", πρώην ανώτατος δικαστής και πρωθυπουργός, μπορεί να ισχυρίζεται στα λόγια και στις γραφές του το αντίθετο, αλλά εμείς δεν πτοούμαστε από την αλήθεια ... όταν έχουμε την δυνατότητα να κολυμπάμε στην κολυμβύθρα του Σιλωάμ και μάλιστα κάτω από τον απόηχο των χερουβείμ που ψάλλουν οι γερμανοί αρχάγγελοι μας.

Ελεύθερα και δημοκρατικά ψήφισαν τα γιδοπρόβατα, τα ελαιόδεντρα και οι Πακιστανοί στις τελευταίες εκλογές και μάλιστα απολύτως μυστικά, ... χωρίς να το καταλάβει κανένας ... εκτός βέβαια από μερικούς "μπούφους" Έλληνες πολίτες που παρατήρησαν ότι ... πήγαμε και ψηφίσαμε με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που έγιναν στην απογραφή του 2001, αλλά την επομένη πρωϊα των εκλογών πληροφορηθήκαμε ότι στο τέλος "μέτρησαν" ως δια μαγείας, οι εκλογικοί κατάλογοι που καταγράφηκαν με βάση την απογραφή του 2011.... , δηλαδή τελικά δεν ψηφίσαμε αλλά είναι σαν να "ψωνίσαμε" από ένα μπακάλικο  που δουλεύει με διπλά βιβλία "εσόδων-εξόδων".

Ο πολυκομματισμός είναι το μυρωμένο τριαντάφυλλο της δημοκρατίας μας έτσι όπως το περιέγραψε πρόσφατα ο γενικός αντιπρόσωπός της,ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντώνης (Αντωνάκης) Σαμαράς.: " Όποιος δεν είναι της ιδίας γνώμης με εμάς και το μνημόνιο, είναι εχθρός της πατρίδας και του συντάγματος και είναι μέλος μιας εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης, που θα διώκεται άμεσα και αλύπητα".

 .... Έτσι φτάσαμε στους "γουρουνοκέφαλους" και στην ποινική τους δίωξη. Οι ιστορικοί του μέλλοντος μπορεί να ισχυριστούν ότι θα έπρεπε να τους είμαστε και ευγνώμονες διότι η τέλεση των αδικημάτων της "εσχάτης προδοσίας" και της "κατάλυσης του πολιτεύματος" προϋποθέτει ότι διαθέτουμε τόσο το "κράτος"  όσο και το "πολίτευμα" που περιγράφεται στο ελληνικό σύνταγμα, ειδάλλως ... οφείλουμε να αγωνιστούμε για την επανάκτηση των χαμένων αξιών, αρχών και θεσμών ενός κράτους που σήμερα ζει μόνο αμυδρά ... στις μνήμες μας!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...