Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πορεία προς την Αφύπνιση μέσω της γνώσης


Γράφει ο Δημήτρης Σ.
Όταν οι ειδήσεις και τα κανάλια, άρχισαν να λένε για Μνημόνιο, δεν γνώριζα τι ήταν αυτό. Μου κίνησε την περιέργεια.. Λόγο της ακοής μου δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγαν κι έτσι ρώτησα να μου πούνε. Καθώς μου εξηγούσαν, μου αναφέρανε τη φράση "Διεθνές Νομισματικό Ταμείο". Σοκαρίστηκα και απάντησα αμέσως:

"Τελειώσαμε σαν Ελλάδα, κανείς μας δε ξέρει τι θα απογίνουμε." Είχα δει Ντοκιμαντέρ της Αργεντινής για τη Δανειακή Σύμβαση. Το Δ.Ν.Τ έχει καταστρέψει, όποια χώρα το δέχτηκε. Πάρτε παράδειγμα την Γουατεμάλα.

Έτσι λοιπόν ενδιαφέρθηκα να ψάξω για το πρώτο Μνημόνιο, πριν ψηφιστεί. Στην αρχή δεν βρήκα τίποτα. Μετά από μερικές μέρες μέρες, άκουσα στις ειδήσεις τυχαία πως ανακοινώθηκαν τα μέτρα, μπήκα στο ιντερνετ και απο τα πρακτικά στην Βουλή των Ελλήνων το κατέβασα. Διαβάζοντας λοιπόν έφτασα στο άρθρο 14, παρ. 5... έπαθα ΣΟΚ! Το διάβαζα 5,6 φόρες, μέχρι να σιγουρευτώ πως είχα καταλάβει καλά αυτό που πάνε να κάνουν. Έκλαιγα διαβάζοντας πως παραχωρούν την Εθνική μας Κυριαρχία... τα πάντα όλα, ότι έχουμε και δεν έχουμε.

Έλεγα πως θα πουν ΟΧΙ. Δε έμεινα εκεί, δε περίμενα απ' εκείνους τι θα πουν. Έχω λογική, έχω γνώμη. Ήμουνα μόνος μου και δε είχα κανέναν δίπλα μου ΕΛΛΗΝΑ χωρίς κομματικό σκοπό. Έτσι λοιπόν έφτιαξα φυλλάδια να ενημερώσω τον κόσμο, όσο μπορούσα, πριν ψηφιστεί. Στο φυλλάδιο, που μοίραζα έγραφε:
"ΞΥΠΝΑΤΕ παραχωρούν την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, πρέπει να αντιδράσουμε. Θα μας μειώσουν μισθούς, συντάξεις, θα μας πάρουν τα σπίτια και θα αυξήσουν ότι δημόσιο αγαθό. Θα πληρώνουμε κάτι που δε χρωστάμε δήθεν να πληρωθεί το χρέος, και πολλά άλλα."

Πολλοί δεν πίστεψαν όσα τους έλεγα. Μερικοί με περάσαν για τρελό. Προσπάθησα να εξηγήσω αλλά δεν πίεσα. Δεν κοίταξα τι ήτανε ο κάθε Έλληνας, είτε δεξιός, είτε αριστερός, διότι αυτά τα δύο είναι δημιούργημα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ για να μας χωρίζουν.

Με ενδιέφερε να το διαβάσει ο κάθε Έλληνας. Να συλλογιστεί το κακό που έρχεται και να ξυπνήσει.
Τον αγώνα δε το σταμάτησα, ούτε θα το σταματήσω τώρα... Περίμενα την Αντιπολίτευση, να πει κάτι, να πει την αλήθεια για το μνημόνιο. Δεν είπαν τίποτα, το ιδιαίτερο. Σκεφτόμουν: Είναι δυνατόν; Όλοι στο ΣΥΣΤΗΜΑ είναι τελικά;
Αργότερα άρχισα να διαβάζω το Ελληνικό μας Σύνταγμα, να ξέρω ποια είναι τα δικαιώματα μας και τι παράνομο έκαναν οι "αμόρφωτοι" πολιτικοί μας, χωρίς να διαβάσουν το Μνημόνιο. Η Παραχώρηση άνευ όρου της Εθνικής μας Κυριαρχίας, σημαίνει Προδοσία με την Βία! Κατέληξα στο Άρθρο 120, παρ. 4, που λέει πως ότι βία υπάρχει στην Πατρίδα μας, ο λαός είναι υποχρεωμένος να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ για τα δικαιώματα του και να φυλάξει την Πατρίδα μας. Να γνωρίζετε πως το Σύνταγμα είναι ανώτερο απ' τους νόμους. Όσα ψηφίζουν στην Βουλή. Διότι το Σύνταγμα έχει κάνει συμβόλαιο με τον Ελληνικό Λαό.

Όταν πέρασαν οι μήνες ως το 2011, ξεκίνησαν να δημιουργούνται κινήματα και κόμματα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου Ήθελα μόνο να ενωθούμε εναντίον όλων αυτών που θέλουν το κακό της Ελλάδας και να καταστρέψουν το μέλλον μας. Ήθελα να τους διώξουμε και να τιμωρήσουμε όσους ψήφισαν τον Μνημόνιο και όσους δεν σεβάστηκαν το Σύνταγμα μας. Τα κινήματα / κόμματα μας χώρισαν και δεν μας επιτρέπουν να ενωθούμε σαν Έλληνες Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, άλλος θέλει να γίνει αρχηγός και κάποιοι θέλουν και καρέκλα. Έγιναν όλοι εγωιστές. Προσπαθούν να μας διχάσουν με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Γιατί γνωρίζουν πως αν ενωθούμε εμείς, εκείνοι έχουν τελειώσει.
Κοιτάζω το συμφέρον της Πατρίδα μας και συνεχίζω τον αγώνα. Παλεύω, όπως οι υπόλοιποι καθαροί και αγνοί αγωνιστές που γνωρίζω, για να ενωθούμε κι ΟΧΙ να κάνουμε κόμμα ή κίνημα. Κάποια μέρα θα έρθει η ώρα που θα ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα 'χουν φύγει περισσότεροι απ' τα μαντριά των κομμάτων, όταν συνειδητοποιήσουν τι τους γίνεται. Θα νιώσουν μέσα τους τι προδοσία θα δεχτούν από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και φυσικά όλων των κινημάτων....

Ο καιρός πλησιάζει, απλά να 'στε έτοιμοι ψυχολογικά... Και ο Θεός μαζί μας.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...