Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Καμμένος:Πολιτικος απατεώνας ο Σαμαράς!!!!!!


"Πολιτικό απατεώνα" χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά ο Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πρωθυπουργού.
Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ερωτηθείς εάν
στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, τονίζει:
"Αυτή είναι η πολιτική απάτη που έχει διαπράξει προσωπικά ο πρωθυπουργός. Ο κ.Σαμαράς λειτούργησε ως πολιτικός απατεώνας, λέγοντας στον ελληνικό λαό ότι ζητά την ψήφο του με δεκαοχτώ σημεία. Πρώτο σημείο ήταν η διεξαγωγή της μίας και μόνης εξεταστικής για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο. Όχι απλώς δεν προχώρησε αυτή την επιτροπή, αλλά όταν ήλθε κάλπη για τον Γ.Παπανδρέου και τη λίστα Λαγκάρντ αρνήθηκε να ψηφίσει ακόμα και ο ίδιος. Έφτασε σε σημείο, σε υποθέσεις που είχε αναδείξει η Ν.Δ, όπως η υπόθεση των υποβρυχίων, να παρέχει πλήρη κάλυψη στον συνεταίρο του".

Αναφερόμενος στα σενάρια περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος επισημαίνει:"Κεντρική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ούτε υπάρχει. Εξάλλου, οι τοπικές κοινωνίες έχουν καλύτερη γνώμη για τα πρόσωπα από ότι για τα κόμματα. Εμείς πιστεύουμε στην αυτονομία των τοπικών κοινωνιών".

"Σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες σε περιοχές που πολιτικά συγκρουόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα στη Σάμο, που τα τοπικά στελέχη του θεωρούν ότι πρέπει να ανοίξει το κέντρο των λαθρομεταναστών, ενώ εμείς έχουμε την αντίθετη άποψη. Εκεί, λοιπόν, δεν θα υπάρχουν συνεργασίες" προσθέτει.
Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, ο κ. Καμμένος , υπογραμμίζει ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θέλουν "μία Ευρώπη των εθνών-κρατών που θα έχουν εθνική κυριαρχία". "Αν αυτό λέγεται ευρωσκεπτικισμός, δηλαδή η άρνηση να μετατραπεί η Ευρώπη σε γερμανικό προτεκτοράτο, είμαστε ευρωσκεπτικιστές" αναφέρει.
"Εμείς είμαστε σε ένα άλλο γκρουπ: των συντηρητικών και αντιφεντερελιστών, μέλη των οποίων είναι οι Τόρις και κεντρώα κόμματα περισσότερο. Δεν έχουμε καμία σχέση με το γκρουπ της κυρίας Λεπέν. Σε αυτό το γκρουπ ανήκει ο κ.Καρατζαφέρης. Κουμπάρος του κ.Λεπέν είναι ο Μ.Βορίδης", καταλήγει.
 

enikos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...