Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο νερό και να το ανοίξουν μπροστά τους, ζήτησαν οι τροϊκανοί ,που έλειψαν στον Αδωνι!


Τόση στενοχώρια γιατί δε θα έρχεται στην Ελλάδα να τον γιουχάρουν και να τον βρίζουν; Η πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων των τροϊκανών με τους Έλληνες υπουργούς έβγαλε... λαβράκι: ο Πολ Τόμσεν αποχωρεί από την τρόικα.

Το ενδεχόμενο να αλλάξει το εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην
τρόικα "έπαιζε" εδώ και πολύ καιρό. Χθες, όμως, επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Πολ Τόμσεν. Το αποκάλυψε ο ίδιος, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, γι’ αυτό και στις διαπραγματεύσεις ήταν αμίλητος!

Μετά από μήνες, η τρόικα επέστρεψε τη Δευτέρα στην Αθήνα και ξεκίνησε ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων και συναντήσεων με το οικονομικό επιτελείο. Αυτή τη φορά, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης οι υπουργοί δεν... κέρασαν τίποτα τους εκπροσώπους της τρόικας.

Αλλά κι εκείνοι δεν ήθελαν, ίσως για να μην τους... δηλητηριάσουν (σ.σ. την προηγούμενη φορά φοβούνταν να πάρουν φρούτα). Ζήτησαν μόνο νερό, εμφιαλωμένο φυσικά και με την παράκληση να το ανοίξουν μπροστά τους ή να το ανοίξουν οι ίδιοι. Δεν τους χάλασαν το χατήρι... 

Υπουργός που συμμετείχε στη σύσκεψη είπε στον ΒΗΜΑτοδότη πως η συμπεριφορά τους ήταν αρνητική. Και αποκάλυψε και το γιατί: «Ήταν αρνητικοί σε όλα, σε ό,τι προτείναμε έλεγαν όχι. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κ. Τόμσεν παρέμεινε σιωπηλός. Αντιθέτως αυτός που μιλούσε πιο πολύ και απέρριπτε τα πάντα ήταν ο κ. Μορς. Ισως ο κ. Τόμσεν να μην είχε όρεξη ούτε για κουβέντα ούτε για αντιπαράθεση. Μας είπε ότι τελειώνει η θητεία του...».
 
 
 http://zeidoron.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9647.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...