Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η μάχη του Λονδίνου! Περιπολίες Σαρίας και περιπολιες Χριστιανών - Εικόνες από το μελλον της Ελλάδος!!!


"Περιπολία Χριστιανών"
Βλέποντας ένα βίντεο όπου Χριστιανοί οργανώνονται εναντίων Ισλαμιστών ίσως να θυμίζει σταυροφορίες και άλλες περασμένες εποχές. Όμως αυτή τη φορά ο εχθρός όπως αυτοί τον αντιλαμβάνονται δε βρίσκεται στη μακρινή Ιερουσαλήμ αλλά
εντός των πυλών, στο ανατολικό Λονδίνο.
Πιο συγκεκριμένα, με την έντονη....
μετανάστευση που προκάλεσε τη γκετοποίηση του ανατολικού Λονδίνου και τις πρόσφατες επιθέσεις Ισλαμιστών σε οποιονδήποτε τολμούσε να παραβεί τους κανόνες τους (όπως κατανάλωση αλκοόλ σε αυτές τις περιοχές) ήρθε αυτόκλητη μία ομάδα χριστιανών ακτιβιστών να υπερασπιστεί το βρετανικό λαό από τους εξτρεμιστές.
Η ομάδα ονομαζόμενη "Περιπολία Χριστιανών" μοιράζει φυλλάδια για τη δράση της στους πολίτες και κάνει συστάσεις στους ισλαμιστές πως πρέπει να συμμορφώνονται με το νόμο της χώρας αν πρέπει να παραμένουν εκεί. Όσον αφορά τους εξτρεμιστές, έχουν ένα κόλπο. Στέλνουν δύο νεαρούς με άδεια κουτάκια μπύρας για δόλωμα ενώ πιο πίσω βρίσκονται ένα με δύο στρατιωτικού τύπου θωρακισμένα τζιπ τα οποία μεταφέρουν τους πιο γυμνασμένους κι ετοιμοπόλεμους. Εξαιρετικά άτυχος θα είναι ο ισλαμιστής (ή η ομάδα ισλαμιστών σύμφωνα με τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας) που θα επιτεθεί στους προπορευόμενους.
Εναντίων όλων; Ναι. Ακόμα μια φορά η αστυνομία τους σταματά για συνεχείς ελέγχους ή τους συλλαμβάνει αδιαφορώντας για τις επιθέσεις από ισλαμιστές που καταγγέλλονται ενώ ο επίσκοπος του Στέπνεϋ (φτωχή περιοχή του ανατολικού Λονδίνου) καταδικάζει τη δράση τους.
Η δράση των Britain first - Christian Patrol έχει γιγάντιο αντίκτυπο στον τύπο. Δημοσιεύσεις των βίντεός τους και αναφορές σε αυτούς γίνονται από ειδησεογραφικά μέσα όπως The Express, the Daily Mail, East London Times, LBC, Al Jazeera, London24, Russia Today, the International Business Times, London Evening Standard και πολλά άλλα (http://www.liveleak.com/view?i=781_1393241905 ).
Σημασία έχει να αναφέρουμε πως πρόσφατα έγιναν πολλά ρεπορτάζ για μαζικούς βιασμούς από Ισλαμιστές σε νεαρές κοπέλες, ακόμα και σε ανήλικες ( http://www.youtube.com/watch?v=NG8NykauqOg ).
Ελπίζουμε οι Βρετανοί να στηρίξουν την κίνηση αυτή και να καθαρίσουν τη χώρα τους από τους εξτρεμιστές που προσπαθούν να επιβάλουν το Ισλάμ.

πηγη
elkosmos


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...