Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Πέστε απ' τα σύννεφα!! Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα και προπάντων η Αλέκα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!!

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί... μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011),
για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει...29.567 € δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων
αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 €!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 €! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ; Φυσικά η Αλέκα Παπαρήγα εισπράττει και 15.000 χιλιαρικάκια σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ προφανώς την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο...Μ' αυτά και μ' αυτά το Αλεκάκι (ή το ΚΚΕ δεν έχει σημασία) καθαρίζει την τρελή σύνταξη των 42.305 €!!
Είπατε τίποτα για τους οικοδόμους που πάνε και πλακώνονται με τα ΜΑΤ; Όχι μωρέ δεν είναι μαλάκ@ς... ζώα είναι απλώς


την την στιγμή κόβουν λεφτά στην χ.α που έδινε και φαγητό στον λαό,έχει μέσα τον πρόεδρο της και κάνει πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα, η ελίτ έχει ξεβρακωθεί άλλα είναι τόση μεγάλη η πλύση εγκεφάλου , αυτό σε συνδυασμό με ότι ο Ελληνας είναι παρτάκιας έχει αυτό το αποτέλεσμα. φαντάζομαι ποσά έχει πάρει ο τσιπρας τελικά είχα δίκαιο που έλεγα ότι τόσα χρονιά τρώνε διπλά στο ΠΑΣΟΚ ΝΔ.


ΠΗΓΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...