Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μπα;;


  • ΔΕΝ αφήνει -λέω εγώ- την... πλάκα η κυπριακή κυβέρνηση, που δρομολόγησε (αυτή και μόνον αυτή) όλα τα καταστροφικά που της επέβαλε το Βερολίνο; Δεν την αφήνει την... πλάκα;
  • ΘΕΩΡΩ (προσωπική μου άποψη) ότι όλο το «ματς» ήταν στημένο (και από πριν ξεπουλημένο) από το αρχικό κιόλας Eurogroup, την Παρασκευή πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας: Οπου η απόφαση -σύμφωνα με τους υποτακτικούς του αδίστακτου Σόιμπλε- ήταν πολύ καλύτερη από την πρόσφατη, που ουσιαστικά διαλύει ένα ανεξάρτητο κράτος το οποίο βρίσκεται σχεδόν κατά το ήμισυ υπό κατοχή από το 1974!
  • ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ! (Απολαύστε την... αλληλεγγύη των συμπλεγματικών ναζί του Δ' Ράιχ! Καταστρέφουν και τιμωρούν μια υπερήφανη χώρα -που έχει τραβήξει πολλά- ενώ θα έπρεπε να την προστατεύουν και να τη βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις. Ναι, καλά...)
  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αναστασιάδης λοιπόν γύρισε από τις Βρυξέλλες με εντολή για «κούρεμα» σε όλες τις καταθέσεις (από το πρώτο ευρώ), έκανε και διάγγελμα αλλά, όταν είδε έντρομος ότι το «πακέτο» δεν περνάει με τίποτα από τη Βουλή, άρχισε τις... κωλοτούμπες!
  • ΕΘΕΣΕ σε εφαρμογή, δηλαδή, το Plan B, το οποίο είχε στην τσέπη του για την κακιά στιγμή που η υστερική καγκελάριος θα έβρισκε τοίχο! Απλά πράγματα! Ολα μαζεμένα, νοικοκυρεμένα...
  • Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ των προθύμων (εν Ελλάδι), που ισχυρίζεται στα κανάλια και στα ραδιόφωνα ότι φταίει το ηρωικό «όχι» για το κακό που μας βρήκε μετά, προφανώς αγνοεί πώς λειτουργεί η Γερμανία, η οποία προσχεδιάζει και την τελευταία λεπτομέρεια για τα πάντα. Αν πήγαιναν όλα καλά από τις 16 Μαρτίου, οι πύλες... της κολάσεως θα άνοιγαν δύο μήνες αργότερα και αφού είχε απορροφήσει η κοινωνία το σοκ!
  • ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ ότι οι επικυρίαρχοι της ευρωζώνης λειτουργούν με... συναισθηματικά κριτήρια! Να θυμώνουν με μία άρνηση και μετά να εκδικούνται! (Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;)
  • Ο ΚΟΣΜΟΣ είναι ζαλισμένος από την απίστευτης αγριότητας επίθεση εν καιρώ -υποτίθεται- ειρήνης, βλέποντας όλα γύρω του να καταρρέουν σε ένα νησί που μια ζωή έδινε το αίμα του για να κάνει μερικά βήματα μπροστά! Και το 'λεγε η καρδιά του! Αυτά τα παραμύθια που σερβίρουν οι ηγεσίες δεν τα τρώει. Με τίποτα... 
  • ΧΘΕΣ οργάνωσαν για τον (απεσταλμένο της Μέρκελ στην Αθήνα) Οτο Ρεχάγκελ επίσκεψη στη Γερμανική Σχολή! Γιατί δεν τον πήγαν σε κανένα λύκειο στο Περιστέρι, στην Ελευσίνα ή στη Νίκαια, να... δει τι εστί βερίκοκο! Ο... αξέχαστος κόουτς!
 Δημοκρατία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...