Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΑΣ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ – ΔΝΤ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΝΤ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος είπε: “ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ”.
 
Η εντολή έχει έρθει από τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. “Πρέπει να τελειώνουμε με την Ελλάδα”. Η Μέρκελ είπε: “Δεν με ενδιαφέρει αν έχετε να φάτε, τους τόκους να πληρώνετε. Και η κυβέρνηση Παπαδήμου έπιασε “δουλειά”.
 
Ας θυμηθούμε πώς οδήγησαν τη χώρα ως εδώ.
 
Τη χώρα την οδήγησαν στο Δ.Ν.Τ. ο Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Καρατζαφέρης και οι υποτακτικοί τους, πάντα για το “καλό της πατρίδας”. Σημειοτέον, ότι πριν βάλουν τη χώρα στο Δ.Ν.Τ. αρνήθηκαν το πιο χαμηλότοκο και συμφέρον δάνειο για τη χώρα, που μας προσέφερε η Ρωσία (τα 24 δις Ευρώ με 1%). Με τη Ρωσική αντιπροσωπεία τότε, συνομίλησε και αρνήθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης. (Με ποιά ιδιότητα, αφού κυβέρνηση ήταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ.); Από τότε, φαίνεται, είχαν συνάψει συμφωνία κάτω από το τραπέζι, για το “καλό της πατρίδας”.
 
Όταν πηγαίνει το Δ.Ν.Τ. στα κράτη, δεν πηγαίνει για να τα σώσει, ούτε για να πάρει τα λεφτά του πίσω, έστω με οποιοδήποτε τόκο. Πηγαίνει για να τα διαλύσει και να τα αρπάξει ολόκληρα, αφού έχει σκοπό να απομιζήσει τον εθνικό πλούτο του κράτους και να κάνει το λαό δούλο (για αυτό άλλωστε υπάρχει όρος στη δανειακή σύμβαση που απαγορεύει στο κράτος να δανειστεί από οπουδήποτε αλλού).
 
Αυτό όμως το γνώριζαν αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ, γιατί σήμερα όλοι παραδέχονται ότι το γνώριζαν και λένε “εμείς το λέγαμε”. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ.
 
Από τότε κάθε τρεις μήνες εκβίαζαν τον ελληνικό λαό λέγοντας “ή θα πάρουμε τη δόση ή θα πτωχεύσουμε, θα κλείσουν τα νοσοκομεία, δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις” και άλλα τέτοια ψευτοδιλήμματα, για να οδηγούν σιγά σιγά το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, αλλά να μας κοροϊδεύουν λέγοντας, ότι ψηφίζουν για το “καλό της πατρίδας”.
 
Για να μπορέσει όμως το Δ.Ν.Τ. να αρπάξει και να κατασχέσει μία χώρα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να υπάρξει σε αυτή τη χώρα ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Αυτό για να επιτευχθεί πρέπει τη διακυβέρνηση της χώρας να την αναλάβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ, είτε μετά από ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και επικράτηση χάους, όπου πρώτα ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και αναγκάζεται ο στρατός να βγει στους δρόμους, είτε με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
 
Και τα δύο αυτά όμως θέτουν την χώρα εκτός νομιμότητας και Διεθνούς Δικαίου. AYTH EINAI H “ΣΥΝΤΑΓΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ. (το είπε άλλωστε και ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Mega)
 
Για να έρθουμε τώρα στην Ελληνική πραγματικότητα.
 
Θυμάστε που ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ έλεγε “θα καεί η Βουλή” και ότι “θα βγουν τα τανκς στους δρόμους να φυλάνε τις τράπεζες”; Φαίνετε ότι ήταν ο κρυφός του πόθος για να παραδώσει τη χώρα στο Δ.Ν.Τ. Όπως καταλαβαίνετε έχουν αποκαλυφθεί όλοι.
 
Τον Αύγουστο του 2011 ετοίμαζαν και ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στη χώρα. Ακόμα δεν μάθαμε λεπτομέρειες ούτε ξέρουμε τι έγιναν αυτοί οι επίδοξοι προδότες της χώρας. Συνελήφθησαν ή όχι; Απαγγέλθηκαν κατηγορίες ή είναι ελεύθεροι και ετοιμάζουν νέο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; Το μόνο που ακούσαμε είναι ότι το ετοίμαζαν “κάποια” ακροδεξιά στοιχεία μέσα από το στράτευμα. Δεν είδα τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη να βγει και να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες της εσχάτης προδοσίας. Αυτό που είδα είναι ότι έφερε μαζί με τον Πάγκαλο το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα. Μήπως λέτε να το έκανε για “το καλό της πατρίδας” ο “πατριώτης”;
 
“ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, είπε ο Πάνος Καμμένος. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του. Δεν πρόκειται όμως να πετύχουν τίποτα, γιατί όλες τους οι ενέργειες κινούνται μέσα στην παρανομία, την αντισυνταγματικότητα και εκτός Διεθνούς Δικαίου. Ό,τι υπογράφουν είναι παράνομο και δεν δεσμεύει καμία επόμενη κυβέρνηση. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Ή ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης στις 31/1/2012 σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή είπε: “ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ”. Αν το ξέρουν και το ετοιμάζουν, είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 
Όσο στη χώρα υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η χώρα προστατεύεται από το Σύνταγμα, τους νόμους και το Διεθνές Δίκαιο. Όσοι πολιτικοί υπέγραψαν παράνομες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις, οι οποίες στρέφονται κατά του ελληνικού δημοσίου, αφ’ ενός μεν οι συμβάσεις αυτές είναι άκυρες, αφ’ εταίρου αυτοί είναι επίορκοι και θα είναι υπόλογοι ενώπιον του ελληνικού λαού.
 
Αν όμως το πολίτευμα της χώρας εκτραπεί και τεθεί εκτός νομιμότητας και εκτός Διεθνούς Δικαίου, δεν ενδιαφέρεται κανείς ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο παράνομος και τότε θα ισχύσουν όλες οι παράνομες δανειακές συμβάσεις με αποτέλεσμα να περάσει η χώρα στην ιδιοκτησία των τοκογλύφων-δανειστών.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και έβαλαν και τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ να κάνει τη “γλάστρα”, μήπως ομορφήνει το τοπίο.
 
Μην ξεχνάτε οτι Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ υπάρχει μέχρι σήμερα παρότι είναι τελείως παράνομη η εισβολή κατά το Διεθνές Δίκαιο, μόνο και μόνο γιατί τότε υπήρχαν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Ανάμεσα σε δύο παράνομους, δεν επισέρχεται το Διεθνές Δίκαιο, για να ορίσει τον λιγότερο ή περισσότερο παράνομο.
 
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
 
Το είπε άλλωστε και ο Καρατζαφέρης: “Αυτά τα μέτρα θα προκαλέσουν εξέγερση”. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
 
Η εξέγερση όμως φέρνει αίμα. Και αυτό το ξέρουν αλλά δεν κάνουν πίσω. Πάντα είχαν και άλλες επιλογές. Και τώρα έχουν. Τους τα λένε εδώ και δύο χρόνια σοβαροί οικονομολόγοι και καθηγητές πανεπιστημίων. Δείχνουν ότι δεν θέλουν να πάρουν κανένα σωστό μέτρο.
 
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.
 
Να τα θυμάστε αυτά όταν θα δείτε ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
 
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Και εδώ να ξέρουν, ότι δεν είναι ΛΙΒΥΗ. Αν αυτοί θέλουν να συμπεριφέρονται σαν “ΚΑΝΤΑΦΙ”, να θυμηθούν το “ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ”, για να μη φτάσουν στο σημείο να φωνάζουν “ΣΟΛΩΝ – ΣΟΛΩΝ – ΣΟΛΩΝ”.
 
Να το διαδώσετε για να το μάθουν όλοι οι Έλληνες. Δεν πρέπει να ξεφύγουν. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.
 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας - Μελετητής 
 
 
 http://eleftheriskepsii.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...