Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Π. Καμμένος: Να τελειώνουν τα «νταβατζιλίκια» Παπαδήμου-τραπεζιτών


«Δεν υπάρχει καμία διάταξη για να μας βγάλουν από το ευρώ» τόνισε ο κ. Καμμένος στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», ζητώντας να τελειώσει εδώ «αυτό το νταβατζιλίκι του κ. Παπαδήμου και των τραπεζιτών που πληρώνουν τους αρχηγούς των κομμάτων».


Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η απειλή για τη δραχμή διατυπώνεται για να τρομάξουν οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι, ενώ ο ίδιος τάχθηκε υπέρ του να μην πληρωθεί το νέο δάνειο, το οποίο είναι «επαχθές και απεχθές».


Επίσης, ο βουλευτής υποστήριξε ότι η αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά το μνημόνιο δεν έχει γίνει κατανοητή από τον κόσμο, ενώ οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι «εφαρμόζεται ένα περίεργο σχέδιο το οποίο έρχεται, σήμερα, και παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Ούτε στις πιο σκληρές δικτατορίες

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια κυβέρνηση «δοτή» και που δεν έχει εκλεγεί για το λαό, η οποία υπογράφει συμφωνία με την οποία δεσμεύει τη χώρα. «Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις πιο σκληρές δικτατορίες. Πρόκειται περί Συνταγματικής εκτροπής. Περί πλήρους παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας. Και παρόλα αυτά προχώρησαν. Όλα αυτά που γίνονται φαίνεται ότι είναι μια παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από ένα διευθυντήριο το οποίο έχει αποφασίσει να καταργήσει την έννοια έθνους- κράτος» προσέθεσε.

Για το κίνημα πολιτών

Αναφερόμενος στο κίνημα πολιτών που θα ανακοινώσει εντός των ημερών, ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι στόχος του είναι η αντίσταση στο μνημόνιο απ' όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης και προέλευσης.

Παρότι πρόθεσή του δεν είναι η δέσμευση κανενός, ο βουλευτής διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με συναδέλφους του από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλους χώρους.

«Ποια ηγετική ομάδα της ΝΔ;»

Εντύπωση προκαλεί και η επίθεση του κ. Καμμένου σε συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλαδή τον Νότη Μηταράκη και τον Χρήστο Σταϊκούρα.

«Πλάκα κάνουμε; Ποιος είναι ο κ. Μηταράκης; Ο υπάλληλος των hedge funds που ήρθε να κάνει τον πολιτικό στην Ελλάδα; Η ο κ. Σταϊκούρας;», σημείωσε με νόημα, υπογραμμίζοντας ότι «πολιτικοί με τραπεζικούς λογαριασμούς ενός ή δύο εκατομμυρίων ευρώ που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, να διαμορφώνουν την άποψη μιας μεγάλης παράταξης, όπως είναι η ΝΔ, δεν είναι αποδεκτοί, ούτε από μένα, ούτε κι από πολλούς άλλους».

Άλλωστε, όπως ανέφερε, κανείς δεν μπορεί να έρχεται ως «μεσσίας στην ηγετική ομάδα» χωρίς να έχει εκλεγεί, αφού κάτι τέτοιο συνιστά παραβίαση του Συντάγματος.

Στο σημείο αυτό ο κ. Καμμένος υπενθύμισε ότι αυτοί που έχουν εμπλακεί στα σκάνδαλα του παρελθόντος είναι σύμβουλοι πολιτικών αρχηγών. «Εάν δείτε ποιοι έχουν κάνει τα σκάνδαλα, ποιοι εμπλέκονται και ποιοί ελέγχονται γι' αυτά οι περισσότεροι είναι αυτοί οι ουρανοκατέβατοι, εγκάθετοι που τους επιβάλλουν οι χρηματοδότες των κομμάτων στους πολιτικούς αρχηγούς», επισήμανε.


 http://www.on-news.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...