Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι υπήκοοι μας βρίζουν, οι βασιλείς μας αγοράζουν!



Μπορεί ο 11χρονος υπήκοός του Γιούρε Χέρμανς να ήθελε να διώξει την Ελλάδα από τo ευρώ...
ζητώντας μάλιστα την αυστηρή τιμωρία των Ελλήνων που δεν θα δώσουν τα ευρώ τους όταν η χώρα πάει στη δραχμή, αλλά ο διάδοχος του ολλανδικού θρόνου αγοράζει Ελλάδα!

Για την ακρίβεια, ο Willem Alexander αγόρασε μια βίλα με πισίνα, ιδιωτική παραλία και μαρίνα στην πρωτεύουσα των εξωχώριων στη χώρα μας, το μαγευτικό Κρανίδι. Δίπλα στον Βλάντιμιρ Πούτιν και τον Σον Κόνερι!

Για να πάρει τα κλειδιά του ονειρικού σπιτιού πλήρωσε στον Γερμανό φωτογράφο που το είχε χτίσει περίπου 4,5 εκατ. ευρώ! Τιμή πολύ καλή αν συνυπολογιστεί η γειτονιά. Πρόκειται για μία βίλα στην οποία τραβήχτηκαν και επαγγελματικές φωτογραφίες για τα νέα μοντέλα της Porsche και της Mercedes.



Την περιοχή ο Ολλανδός πρίγκιπας την είχε γνωρίσει όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα για τον γάμο του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Νωρίτερα, ο Ολλανδός πρίγκηπας είχε επενδύσει στη Μοζαμβίκη, αλλά πριν από περίπου έναν χρόνο αναγκάστηκε να πουλήσει, εξαιτίας πολιτικών αντιδράσεων. Σε ό,τι αφορά στην αγορά ελληνικής γης η κυβέρνηση της Ολλανδίας δήλωσε απλά πως ήταν ενήμερη. Ο πρωθυπουργός, Mark Rutte, περιορίστηκε να δηλώσει ότι πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση...

24ωρο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...