Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Unibet:το ΠΑΣΟΚ θα χάσει τουλάχιστον 40 περιφέρειες

Καθώς ο εκλογικός πυρετός ανεβαίνει, η Unibet αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων στοιχημάτων για τις Βουλευτικές εκλογές 2012, πολλά εκ των οποίων δημιουργήθηκαν από ιδέες φίλων της. Όπως αναφέρει ο Kenneth P., υπεύθυνος των ειδικών στοιχημάτων της Unibet, ένα από τα πιο ιδιαίτερα στ

οιχήματα ...

σε αυτές τις εκλογές βασίζεται σε ιδέα του Κώστα Μ. από το Χαλάνδρι. Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος της εταιρίας επικοινώνησε θέλοντας να μάθει ποιες θα ήταν οι αποδόσεις αν κάποιο 3ο κόμμα κέρδιζε μία εκλογική περιφέρεια.

Ο Kenneth χαρακτηριστικά μας λέει «Όταν μου ήρθε το αίτημα και μετά από μία πρώτη έρευνα, δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατόν ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία να χάσουν κάποια εκλογική περιφέρεια καθώς είχαν κερδίσει και τις 56 στις τελευταίες 11 εκλογικές αναμετρήσεις! Παρόλα αυτά, μελετώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και αναλύοντας τις τοπικές ποσοστώσεις, πιστεύω ότι το ΚΚΕ κυρίως είναι πιο κοντά από ποτέ να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει 1 ίσως και 2 εκλογικές περιφέρειες». Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι θα διασπαστούν οι ψηφοφόροι των 2 μεγάλων κομμάτων μετά τη δημιουργία νέων σχηματισμών, φανταζόμαστε ότι αρκετοί μπορεί να επιλέξουν το 3.50 που δίνει σαν απόδοση η Unibet μία εκλογική περιφέρεια να καταλήξει εκτός δικομματισμού.


 http://planet-greece.blogspot.com/2012/04/unibet-40.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...