Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Καμμένος: Καταρρίπτεται η τρομολαγνεία Σαμαρά-Βενιζέλου περί επιστροφής στη δραχμή


thumb
«Καταρρίπτεται πλήρως η τρομολαγνεία των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου ότι δήθεν υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να ωθήσει την Ελλάδα στη δραχμή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του κόμματος με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

Όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Γ.Προβόπουλος τον διαβεβαίωσε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι απόλυτα ψευδές, ενώ όπως τόνισε κατά τη συνάντηση ξεκαθαρίστηκε ότι αντισυμβαλλόμενος για το «κατοχικό δάνειο» είναι το Δημόσιο και όχι η ΤτΕ.
«Άρα το υπουργείο Οικονομικών έχει τη δυνατότητα να απαιτήσει και να διεκδικήσει γερμανικές αποζημιώσεις» υπογράμμισε ο Π. Καμμένος, προτρέποντας παράλληλα την ηγεσία του υπουργείου να το πράξει.
Παράλληλα, επιτέθηκε στον τέως Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, λέγοντας ότι «μέχρι σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, με πρωθυπουργό τον κ.Παπαδήμο, ηρνείτο ακόμη και να καταθέσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο την έκθεση, για να παίζουν τα παιχνίδια τρομολαγνείας απέναντι στον Έλληνα πολίτη».
Τέλος, σύμφωνα με τον Π.Καμμένο η αντιπροσωπεία του κόμματος ενημερώθηκε και για την επίμαχη δικογραφία των CDS, στην οποία -όπως υποαστηρίζει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων- φέρεται να εμπλέκεται ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.


 http://topontiki.gr/article/36171
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...