Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

H ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ...


Δηλαδή, η μέθοδος που ακολουθείται απο την κυβέρνηση. Οι τίτλοι των κυριακάτικων εφημερίδων, των περισσοτέρων τουλάχιστον, σε συνδυασμό με τη βλακώδη μεταφορά γεγονότων και αθλιοτήτων απο τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποτελούν για την ψηφοφορία στη βουλή, τη μεγαλύτερη γκεμπελίστικη προπαγάνδα, που έχει γίνει σε δημοκρατικό κράτος της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.
Τι μας λένε οι συγκυβερνώντες; Oτι δεν..
.έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε ρότα και να ψηφίσουμε Συριζα, γιατι τότε θα καταστραφούμε. Με απλά λογια, μας στερούν το δημοκρατικό μας δικαίωμα να αποφασίζουμε ποιος θα μας κυβερνήσει. Και μάλιστα το κανουν με περίσσια φασιστική νοοτροπία και αυθάδεια. Μας λένε δηλαδή, ότι αυτοι έχουν δίκιο κι εμεις που δεν τους θέλουμε πλέον, άδικο, γιατι είμαστε περίπου άσχετοι. Εκτός απο τον κίνδυνο να πάρει ο Συριζα τις περιουσίες μας, που...μας τις πήραν ήδη, οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων που μέχρι σήμερα ψηφίζαμε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον πέλεκυ των από την Ευρώπη αντιδράσεων, απειλών και προειδοποιήσεων.
Πιθανότατα για όλα αυτά αξίζει να ψηφίσουμε Συριζα. Για να πάνε οι γραφικές φιγούρες στο περιθώριο της ιστορίας και να ανέβουν κάποιοι που θα δοκιμασθούν. Κάποιοι που τους χαρακτήριζαν επικίνδυνους. Θα είναι άραγε λιγότερο επικίνδυνοι ή περισσότερο από αυτούς που επιχείρησαν να μας κυβερνήσουν; Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία κι αν τα κάνουν μαντάρα, τότε ...δυστυχως για τη συγκυβέρνηση, παλι οι συγκυβερνώντες θα ευθύνονται, αφού μας έκαναν να ψηφίσουμε ακόμη και οι αστοί, τους μαθητευόμενους μάγους, αντί για τους οσφυοκάμπτες φιλοτομαριστές, που διέλυσαν δυο ιστορικά κόμματα και την πατρίδα...-


 http://exofitsio.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...