Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ...

Αντί για καλό μήνα γιατί και οι πολλές ευχές μας κούρασαν και πάντα στα ίδια μένουμε:
ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ:
[όχι να μην μας περνούν και τόσο Πόντιους, απ την απαξιωτική πλευρά του όρου, γιατί για μας είναι τιμή που είμαστε].....


1]. Η εκδημοκρατισμένη Γερμανία των Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών, με την τακτική της και την πολιτική της, φασιστικοποιεί την υπόλοιπη Ευρώπη! { έμμεσος φασισμός} .
2]. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι προτίμησαν {υπερψήφισαν} καθηγητές πανεπιστημίων, λες και το Ευρωκοινοβούλιο είναι ανώτατο πνευματικό ίδρυμα!
3]. Το πιο δημοκρατικό κόμμα, με ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων του, φάνηκε να είναι το ΠΑΣΟΚ {τώρα ΠΑΣΟΚ- τότε ΕΛΙΑ}, γιατί ήταν το μόνο κόμμα με τις περισσότερες ανακατατάξεις – μια ο Ανδρουλάκης μπροστά, μια η Καϊλή, την άλλη ο Καψής και ξανά- μανά από την αρχή, ανάλογα με την περιφέρεια και τους νομούς!
4]. Μπράβο Εύα συνέτριψες τον αναμορφωτή του ‘’ in the dark off the night’’ της ηρωικής πάλε ποτέ ΕΡΤ! Να ένας λόγος να είναι κάποιος Ευρωβουλευτής! Μόνο γι αυτό λυπάμαι!
5].Το μόνο ψηφοδέλτιο που δεν είχε σκαμπανεβάσματα -κάτι λίγα στην αρχή μεταξύ 1ου και 2ου- ήταν των ΑΝ.ΕΛ. Μα σε όλη την επικράτεια τόση ωριμότητα στις επιλογές; Εκεί σταθερά ο 1ος 1ος, ο 2ος 2ος, ο 3ος 3ος, ο 4ος 4ος, ο 5ος 5ος, ο 6ος 6ος, ο 7ος 7ος κλπ κλπ …… από την αρχή μέχρι το τέλος! Λες και έπεσε γραμμή! κομματική μην παρεξηγηθούμε με άλλη γραμμή!
6].Πάντα έλεγα ότι ο πρώτος και ο τελευταίος σένα ψηφοδέλτιο είναι ευνοούμενοι, γιατί μπαίνει η γριά στο παραβάν και δεν της το έχει δώσει έτοιμο το ψηφοδέλτιο ο αρμόδιος πολιτικός φορέας, τι να κάνει η γυναίκα ,δεν βλέπει και καλά, σταυρώνει τον πρώτο και τον τελευταίο και ξεμπερδεύει από την υποχρέωση!Μου λέει ένας μελισσουργός:’’ αυτός ο Δημήτρης Καμμένος έχει καμιά συγγένεια με τον πρόεδρο;’’ Όχι του απαντώ, απλή συνωνυμία’’. ‘’Είσαι σίγουρος;’’. Απολύτως.’’ Τι να σου πω, πολύ ρεύμα ρε παιδάκι μου!’’
7].Τα προσωποκεντρικά κόμματα , κομματάρες, κομματάκια, κομμάτια και θρύψαλα, μου είπε μια καθηγήτρια, εξάντλησαν κάθε όριο εσωκομματικής δημοκρατίας, με αποτέλεσμα το κίνημα της άμεσης δημοκρατίας να πάρει τόσες λίγες ψήφους:!
8]. Αϊντε σε καλή μεριά
Κατακαημένη Αράχωβα
Κι αθάνατε Μ. ω ριά!!! {δημώδες}
9].Βρε, βρε, μου λέει ο περιπτεράς, το πανελλήνιο άρμα πολιτών!.. 15 χιλιάδες πήρες στην Β’ Αθηνών το 12 και 15 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα τώρα. Η 15 χιλιάδες του 12 δεν ήταν δικές σου, ή οι 15 χιλιάδες οι τωρινές ήταν μόνο δικές σου και δεν σε ψήφισε κανείς απ αυτούς!.. μη στεναχωριέσαι για τι και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησαν να σε μειώσουν! Αλλα μη μασάς!.. εξ άλλου το τραγούδι το ξέρεις: « καροτσέρη τράβα – να πάμε στα Καταύλα - πόσα τάληρα γυρεύεις να με πας και να με φέρεις- τράβα, τράβααααα!!!
10]. Απ όλη την προεκλογική μου εκστρατεία, που ήταν μόνο Καστοριά-Φλώρινα-Πτολεμαϊδα, κρατάω το παζάρι στο Αργος Ορεστικό έξω από την Καστοριά {ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε παζάρι ως υποψήφιος}, που ξεχάστηκα στις αγκαλιές των παζαρτζήδων και αποκόπηκα από το υπόλοιπο γκρουπ ! Επίσης και το φοβερό τραπέζι στο χωριό της Ραχήλ – φοβερή ταβέρνα τα παιδιά – πάνω από την λίμνη στο όμορφο Αμύνταιο!!!
ΤΕΛΟΣ: Η ουτοπία του καλλιτέχνη, το ΟΡΑΜΑ!
Η πραγματικότητα [reality] του πολιτικού, το ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ! {εδώδιμα – αποικιακά!}!
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ
ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ [..ΟΥΣΙΕΣ..ΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ!..] ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!!!
ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΣ!!! {δις}


Παύλος Κοντογιαννίδης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...