Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ετοιμάζουν εκλογικό νόμο που θα βάλει στην Βουλή το DEB!


Μαγειρεύουν τον εκλογικό νόμο και ανοίγουν την πόρτα εισόδου τουρκικού κόμματος στην Βουλή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αρκεί να διασωθούν πολιτικά (και ποινικά;) οι ίδιοι...

Πανηγυρίζουν οι «Γκρίζοι Λύκοι» στην Ελληνική Θράκη, μετά την πληροφορία που τους έδωσε τοπικό στέλεχος της ΝΔ ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος συμφωνούν να καταργήσουν το πλαφόν του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή, γεγονός που επιτρέπει την αυτόνομη κάθοδο του τουρκόφωνου μορφώματος DEB στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αν το προδοτικό τόξο της «ελαφροδεξιάς» και των υπολειμμάτων του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, περάσουν την συγκεκριμένη ρύθμιση στον εκλογικό νόμο που πυρετωδώς ετοιμάζουν, θα δούμε στο Εθνικό Κοινοβούλιο τουλάχιστον τρεις μουσουλμάνους βουλευτές – φερέφωνα της Άγκυρας.

Ήταν μάλιστα τόση η χαρά, για την είδηση αυτή, στους κόλπους του κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, που ο πρόεδρός του, πρώην σερβιτόρος στο εστιατόριο – καφενείο του κτιρίου όπου στεγάζεται η «Τουρκική Νεολαία» στο κέντρο της Κομοτηνής, Αλή Τσαβούς, έσπευσε να τηλεφωνήσει στον τούρκο πρόξενο στην περιοχή, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, για να τον ενημερώσει για την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Στη συνέχεια, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Χαλίτ Ερέν, εκ των πρωτεργατών της ιδρύσεως του DEB και πρόεδρο του «Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Τέχνης» φωνάζοντας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής ότι «έτσι θα βγάλουμε και τέσσερις βουλευτές»…!

Η προκλητική συμπεριφορά του ενόχλησε Έλληνες θαμώνες γειτονικής καφετέριας και φρόντισε να αποχωρήσει με την συνοδεία της φρουράς του, που την αποτελούν τα περιώνυμα «κίτρινα γιλέκα» που υποκαθιστούν πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ., όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων. Πρόκειται για περίπου 500 άτομα που αμείβονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και έχουν συγκροτήσει παραστρατιωτική ομάδα, καταφεύγοντας ακόμη και σε εκβιασμούς και απειλές κατά των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας που δεν ακολουθούν την γραμμή Σενέρ.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία της συγκεκριμένης (τονίζουμε παραστρατιωτικής) ομάδας είναι πολύ έντονη, με αποκορύφωμα την επίσκεψη του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπερκίρ Μποζντάγ τον Αύγουστο του 2012 στην Ξάνθη και τα πομακοχώρια του νομού, όταν 200 εξ αυτών αποτέλεσαν την σωματοφυλακή του, απαιτώντας μάλιστα από τους Έλληνες αστυνομικούς «να φύγουν γιατί έχουν αναλάβει αυτοί την περιφρούρηση του αντιπροέδρου τους».
Φυσικά, όλα αυτά αν και έχουν περιέλθει σε γνώση της θλιβερής κυβέρνησης, δεν υπήρξε καμία αντίδραση εκ μέρους των αρμόδιων υπουργών (Δ. Αβραμόπουλου, Ν. Δένδια και Ευ. Βενιζέλου).

Αλλά και η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία παρά τις καταγγελίες που έχει δεχτεί κυρίως από Πομάκους και Ρομά, δείχνει να… αδιαφορεί! Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις εναντίον τους, όπου λόγω του γεγονότος πως δεν πειθάρχησαν στα κελεύσματα της Άγκυρας, τους ασκήθηκε λεκτική και σωματική βία από πρόσωπα που ανήκουν στα «κίτρινα γιλέκα».

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι οι όποιες διαφορές προκύπτουν ανάμεσα στους «αυτοπροσδιοριζόμενους» ως «Τούρκους της Δυτικής Θράκης» δεν τις επιλύουν πλέον τα Ελληνικά Δικαστήρια, αλλά οι ψευτοκαδήδες, δηλαδή οι μουσουλμάνοι θρησκευτικοί δικαστές. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και εν αναμονή των αλλαγών στο εκλογικό σύστημα, ετοιμάζεται ψηφοδέλτιο του DEB όχι μόνο για την ακριτική περιοχή της Θράκης, αλλά και για άλλους νομούς, όπου ζουν κα κατοικούν μουσουλμάνοι διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα, αλλάζοντας ακόμη και το ονοματεπώνυμό τους, σύμφωνα με το νόμο της Βάσως Παπανδρέου που ισχύει από το 2001.

Κεντρική ρόλο στην προσπάθεια αυτή θα παίξει η Ελληνίδα σύζυγος του προέδρου της «Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας» του Αιγύπτιου Ναΐμ Ελγαντούρ, πρώην κομμουνίστρια και νυν ακτιβίστρια των Οικολόγων Πράσινων, Άννα Στάμου, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε με τον ψευτομουφτή της Κομοτηνής.
Ο κ. Ελγαντούρ, στον οποίο έχει χορηγηθεί η ελληνική υπηκοότητα, είναι γνωστός όχι μόνο για τη δράση του κατά των συμφερόντων της χώρας που τον φιλοξενεί, αλλά και για τις στενές σχέσεις που διατηρεί με τον τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς, με τον οποίο συχνά γευματίζουν οικογενειακώς.

Σύμφωνα με δήλωση του συγκεκριμένου, για την οποία απέφυγε να τοποθετηθεί η κατά τα άλλα θρησκευόμενη πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, «το Κοράνι είναι πάνω από τη Δημοκρατία».
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που επανειλημμένα έχει καταγγείλει σε διεθνή όργανα την Ελλάδα ότι «κακομεταχειρίζεται εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους» και έχει απειλήσει, χωρίς η Ελληνική Δικαιοσύνη (και η αρμόδιες υπηρεσίες Κρατικής Ασφάλειας και Προστασίας του Πολιτεύματος) να ασκήσει δίωξη εναντίον του, πως «θα βγάλει τους ομόθρησκούς του στους δρόμους της Αθήνας αν συνεχιστεί η παραβίαση των δικαιωμάτων τους».
Ο κ. Ελγαντούρ και η εξωμότης σύζυγός του, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο του DEB μετά το «δωράκι» που ετοιμάζουν να κάνουν στην Άγκυρα οι υπηρέτες των διεθνών ανθελληνικών κέντρων, Βενιζέλος και Σαμαράς, που είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την χώρα, την Ελλάδα, για να διασωθούν οι ίδιοι…

Γ. Φράγκος

Πηγή εφημ. «Εμπρός»

kostasxan.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...