Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: «Τρέμουν» την 25η Μαρτίου!




Αν μετά τα γνωστά επεισόδια στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και την αυθόρμητη κινητοποίηση του κόσμου, έπεσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, τι μπορεί να συμβεί την 25η Μαρτίου;

Όλα δείχνουν πως αν κάτι δεν έχει αλλάξει μέχρι εκείνη την ημερομηνία, τότε η αντίδραση έναντι του πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στο αδιέξοδο και τους πολίτες στην οικονομική εξαθλίωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη με ότι και αν αυτό συνεπάγεται!

Ήδη δύο συνδικαλιστές, ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος της ΔΕΗ (με αφορμή την τροπολογία που πέρασε για κατάσχεση της περιουσίας όσων πολιτών δεν πληρώνουν το «χαράτσι» και ο Σωτήρης Καρβέλης (του Νοσοκομείου Ρίου) προέβλεψαν με δηλώσεις τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς πως εκείνη την ημέρα τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα, αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση!

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΠΑΜΕ, του ευρύτερου χώρου της αριστεράς, αγανακτισμένοι, φαίνεται πως ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντισταθούν στην πολιτική που οδήγησε τη χώρα σε αυτή την κατάντια και ανάγκασε τους Ελληνες να χάσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, να καταστούν ο περίγελος του κόσμου, να δέχονται ειρωνικές αναφορές από τις κυβερνήσεις της Βουλγαρίας, των Σκοπίων και άλλων μέχρι πρόσφατα «υπανάπτυκτων» χωρών!

«Να βγάλουμε τη φωτογραφία του Κολοκοτρώνη και των άλλων οπλαρχηγών για να θυμίσουμε σε όλους πως αναστήθηκε το έθνος» έλεγε δημόσια ο Σωτήρης Καρβέλης και συμπλήρωνε: «Αυτή τη φορά ας με κατηγορήσει ο υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος πως... ένας Καρβέλης βρίσκεται πίσω από μία κινητοποίηση που συνέβη σε όλη τη χώρα, όπως έλεγε στα ραδιόφωνα την 28η Οκτωβρίου. Πραγματικά σας λέω, δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν πάει άλλο» κατέληξε!

Αν την 28η Οκτωβρίου 2011 ο λαός φώναξε «όχι», εμπόδισε τους πολιτικούς να παραστούν στις εξέδρες των επισήμων, τους αποδοκίμασε και τους ανάγκασε να φύγουν άρον άρον από τους χώρους των εκδηλώσεων, σκεφθείτε τι έχει να γίνει την 25η Μαρτίου, ημέρα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, ημέρα που στα Καλάβρυτα υψώθηκε το λάβαρο του '21!

Έχουν λάβει τα μέτρα τους!
Εκτιμάται ότι εκείνη την ημέρα, αν δεν έχει αλλάξει κάτι και οι πολιτικοί επιμένουν να παριστάνουν τους καρπαζοεισπράκτορες των Τροϊκανών με την φθηνή δικαιολογία πως... σώζουν τη χώρα, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας θα υψωθούν λάβαρα σαν και αυτό του 1821! Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και από τώρα λαμβάνουν τα μέτρα τους. Εκτιμάται ότι ούτε ένας δεν θα βρεθεί στις καθιερωμένες πρωινές δοξολογίες και παρελάσεις που θα ακολουθήσουν. Από την άλλη ο κόσμος δηλώνει έτοιμος να βγει στους δρόμους και να αντιδράσει για όσα έχει υποστεί.


 http://www.dete.gr/news.php?article_id=76878
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...