Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ: ΣΤΗΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ «ΘΡΙΛΕΡ» ΚΑΙ «ΜΑΧΗΣ» ΜΕ ΤΡΟΪΚΑ!


ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!
ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΛΟΧΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΡΟΪΚΑ – ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΘΙΑΣΟΥ!

Στην οικοδόμηση ενός γελοίου σκηνικού "θρίλερ" και "μάχης" με την τρόικα, κυρίως για το θέμα των εργασιακών του ιδιωτικού τομέα, επιδίδονται οι ανεκδιήγητοι πολιτικοί αρχηγοί ΓΑΠ  - Σαμαράς - Καρατζαφέρης.
Η θεατρική αυτή παραγωγή άρχισε να στήνεται από χτες το βράδυ μετά το πέρας - διακοπή της Σύσκεψης υπό τον Λ. Παπαδήμο και συνεχίστηκε σήμερα με την αναβολή της συνέχισης της Σύσκεψης για αύριο Τρίτη.
Ως εύσχημη δικαιολογία για την αναβολή της Σύσκεψης στήθηκε ένα νέο ραντεβού της τρόικας, με τους Λ. Παπαδήμο και Ε. Βενιζέλο, σήμερα στις 20:00.
Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, Γ.Παπανδρέου, Αντ.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης, έχουν λάβει από το πρωί της Δευτέρας το προσχέδιο της συμφωνίας, (το οποίο μένει κρυφό από τον ελληνικό λαό), και έχουν συγκαλέσει συσκέψεις με τα επιτελεία τους, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις τελικές θέσεις τους πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Το μίνι μνημόνιο που θα προκύψει από τη Σύσκεψη προβλέπεται να υπογραφεί από τους ΓΑΠ - Σαμαρά - Καρατζαφέρη και να παρουσιαστεί στο Eurogroup της Τετάρτης από τον Υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο.
Το εν λόγω θεατρικό σκηνικό στήνεται εν μέσω των ασφυκτικών εκβιασμών και τελεσιγράφων των Μερκοζί και της τρόικας, για άμεση μείωση του εργατικού κόστους στα επίπεδα της Πορτογαλίας, με μεσοπρόθεσμη προοπτική τα επίπεδα της Βουλγαρίας. Αυτές οι εκβιαστικές πιέσεις, από τη μια λειτουργούν εξευτελιστικά για τη χώρα και το λαό, αλλά από την άλλη μεριά γίνονται και εργαλείο απόσπασης εντυπώσεων από τους άθλιους πολιτικούς αρχηγούς, που βλέπουν τα δημοσκοπικά ποσοστά των κομμάτων τους, να πέφτουν, και να πέφτουν και να πέφτουν....
Από τις "κόκκινες γραμμές", λοιπόν, που έβαζε το αστικό πολιτικό σύστημα πριν από μια εβδομάδα (κατώτατος μισθός, 13ος - 14ος μισθός), που εν συνεχεία έγιναν ροζ και ξεθώριασαν, πηγαίνουμε προς ένα σκηνικό όπου κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί αφού συναινέσουν στα 9 στα 10 από όσα έχει πει η τρόικα, θα αυτοπλασαριστούν και ως λαϊκοί σωτήρες!
Το σίγουρο είναι, όμως, πως αυτή η προσπάθεια θα έχει οριακή αποτελεσματικότητα σε μια κοινωνία που εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, εδώ και δύο χρόνια!
Έτσι η άθλια συμφωνία - πακέτο PSI - νέο μνημόνιο - νέα δανειακή σύμβαση, αλλά και τα μέτρα που θα απορρέουν από το πακέτο αυτό, θα συναντήσουν δυσκολίες από έναν αριθμό εξαιρετικά ανήσυχων για την πολιτική τους επιβίωση, (και όχι φυσικά την επιβίωση του λαού), βουλευτών των αστικών κοινοβουλευτικών λόχων!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βουλευτές και των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης, ζητούν με αγωνία να μάθουν για το περιεχόμενο του προσχεδίου.
Συγκεκριμένα, στο ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές ζητούν σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πιθανότητα που δεν απέκλεισε ο κ. Παπανδρέου, αν και όχι για σήμερα ή αύριο.
Πλέον όμως όλα αυτά τα παιχνίδια που στήνουν οι θεατράρχες (Μαξίμου, πολιτικοί αρχηγοί, ΜΜΕ) και στα οποία συμμετέχουν οι διάφοροι κομπάρσοι  (βουλευτές), της αστικής καμαρίλας, ελάχιστα μπορούν να επηρεάσουν τον ελληνικό λαό.
Πλέον, ο κόσμος και γνωρίζει, και έχει συσσωρεύσει αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και διασθάνεται, ότι για να έχει μέλλον, πρέπει να τελειώνει μια και καλή τόσο με το μπλοκ του "μαύρου μετώπου" (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ) και τους διάφορους παρατρεχάμενους όσο και τους ευρω-εκβιασμούς των εταίρων της τρόικας, της ευρωζώνης και της ΕΕ! 


 http://www.iskra.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...