Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Μας είπαν πως θα επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο και τους ψηφίσαμε. Μας μίλησαν για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και τους πιστέψαμε. Σήμερα, εφαρμόζουν κατά γράμμα το μνημόνιο που είχαν δεσμευτεί ότι θα επαναδιαπραγματευτούν. Σήμερα, κυβερνάει η Ν.Δ. με το ισχνό ποσοστό της και οι άλλοι δύο, απλά, ακολουθούν. Δεν ήταν αυτό που τους ζητήσαμε να κάνουν. Μας εξαπάτησαν.
Σήμερα, αυτή η κυβέρνηση που έχει χάσει πια κάθε νομιμοποίηση στα μάτια του λαού, ετοιμάζεται να επιβάλλει με τη βία μέτρα γενοκτονίας των ελλήνων, ξεπουλώντας παράλληλα την εθνική κυριαρχία – κομμάτι κομμάτι. Η άνοδος της ακροδεξιάς που στηρίζεται από το κατεστημένο και τα μέσα του, οδηγεί την κοινωνία στα πρόθυρα εμφυλίου.
Οι πουλημένοι εργατοπατέρες, εξαγγέλουν 24ωρες απεργίες κοροϊδεύοντας και εξαντλώντας τους εργαζόμενους που συμμετέχουν όλο και λιγότερο. Οι διαδηλώσεις που προγραμματίζονται, μπορεί να δείξουν τη δύναμη του λαού, αλλά
, όπως και πριν, δε θα φέρουν αποτέλεσμα και όπως και πριν, θα κατασταλούν με τη βία από την κυβέρνηση που θα προκαλέσει προβοκάτσιες, καίγοντας την Αθήνα και τρομοκρατώντας το πλήθος για να το διαλύσει.
Οπως και πριν, η κυβέρνηση που πια, δεν ελέγχει ούτε τα σώματα ασφαλείας, ετοιμάζεται να φέρει νέα μέσα καταστολής αλλά και ευρω-αστυνομία για να αντιμετωπίσει τα οργισμένα πλήθη. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να προκαλέσει αιματοχυσία.
Για μας, τους απλούς πολίτες, απομένουν δύο κινήσεις:
Γενική Απεργία διαρκείας. Ή όλα, ή τίποτα. Ή τώρα, ή ποτέ. Χάνοντας μεροκάματα για να κερδίζουν χρόνο οι εργατοπατέρες, δε μας οδηγεί πουθενά. Διεμβολίζοντας τις πουλημένες διοικήσεις των συνδικάτων, πρέπει να πιέσουμε και να εκβιάσουμε για την τελική λύση. Ηρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα, για να σώσουμε το μέλλον μας, τις ζωές μας.
Στάση πληρωμών. Η ζωή αυτής της κυβέρνησης, η πολιτική εκβιασμού της τρόικας στηρίζεται στις εισπράξεις των φόρων. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα, για τη σωτηρία του οποίου θυσιάζονται οι ζωές μας, στηρίζεται στις συναλλαγές. Ας σταματήσουμε κάθε συναλλαγή με τις τράπεζες, κάθε πληρωμή φόρου στην εφορία και στη ΔΕΗ. Ας προκαλέσουμε αυτό που τόσο πολύ φοβούνται και χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οδηγώντας έναν ολόκληρο λαό στην καταστροφή.
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ, AMEΣΑ! MIA ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!

Γιώργος Γυπάκης


 http://www.madatoforos.com/2012/10/blog-post_83.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...