Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οι μπίζνες Σαμαρά-Μέρκελ προκαλούν την οργή των Αμερικανών οι οποίοι απειλούν με αντίποινα!



" Οι Γερμανοί σήμερα συγκροτούν στην Ελλάδα γερμανόφιλη παράταξη με μπροστάρη τον φύλαρχο της γερμανικής αποικίας Αντώνη Σαμαρά "

Πολύ πρόσφατα σε δεξίωση, την οποία διοργάνωσε και πραγματοποίησε η γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα, πλήθος κόσμου, πολιτικοί, επιχειρηματίες, άνθρωποι των τραπεζών και γυρολόγοι των κοσμικών δεξιώσεων ήταν εκεί για να υποβάλλουν τα διαπιστευτήριά τους στο Βερολίνο. Όπως είπε στο Periodista κάποιος ο οποίος ήταν παρών «Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε δεξίωση πρεσβείας. Οι δεξιώσεις της αμερικανικής πρεσβείας ωχριούν».




Κατά την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στην Αθήνα, η συστημική πλευρά του πολιτικού συστήματος και οι δώδεκα «εκλεκτοί» επιχειρηματίες συναντήθηκαν μαζί της. Η πολιτική ηγεσία, αν και δεν της δόθηκε η δέουσα προσοχή από την Γερμανίδα Καγκελάριο, έστρωσε κόκκινο χαλί, την στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις σε ρόλο στρατού κατοχής έδερναν ανηλεώς τον ελληνικό λαό στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η Γερμανίδα Καγκελάριος ήρθε στην Ελλάδα για business, αφού κατά τα άλλα η επίσημη επίσκεψή της υπήρξε μια μεγάλη τρύπα στο νερό.


Ο φιλογερμανισμός, ενός τμήματος της λεγόμενης «αστικής τάξης» στην Ελλάδα αναβιώνει. Όταν είχε ξεσπάσει το 1914 ο πρώτος Παγκόσμιος πόλεμος οι Έλληνες είχαν διχαστεί σε αγγλόφιλους και γερμανόφιλους. Ο Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος έγινε το 1936 δικτάτορας, ήταν φιλογερμανός. Στην διάρκεια της Κατοχής, το γερμανόφιλο εγχώριο σύστημα συνεργάστηκε με του Ναζί και το χειρότερο: αργότερα οι δοσίλογοι και οι εμπλεκόμενοι στην προδοτική δραστηριότητα των ταγμάτων ασφαλείας, ήταν εκείνοι οι οποίοι συγκρότησαν σε μεγάλο βαθμό τον εθνικό κορμό. Αντίθετα οι αγωνιστές του ΕΑΜ και του ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι πολέμησαν στα βουνά και αγωνίστηκαν για αυτή την πατρίδα διώχθηκαν επί δεκαετίες «ως μιάσματα». Γερμανόφιλος (και κάτι παραπάνω) υπήρξε και ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η προδοτική Χούντα των Συνταγματαρχών, που έδωσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία, υπήρξε αμερικανοκίνητη.


Η Γερμανία, οι οποία χρωστάει δις ευρώ για τις θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα, ενώ πάντοτε εκκρεμεί το θέμα των αποζημιώσεων, πάντοτε ήθελε να αυξήσει την επιρροή της στην Ελλάδα. Το κατάφερε περισσότερο από το 1996 και μετά, όταν πρωθυπουργός έγινε ο γερμανοτραφής Κώστας Σημίτης - μέλος του «κύκλου της Φρανκφούρτης» ο οποίος είχε συγκροτηθεί ως άτυπη ελίτ από τη δεκαετία του 1970 - έγινε πρωθυπουργός. Η προσπάθεια ένταξης της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, στην Οικονομική Νομισματική Ένωση, έστω και με στοιχεία τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, εντάσσεται εξ αρχής στο βαθύτερο πολιτικό σχέδιο ομοσπονδοποίησης της Ελλάδας και μετατροπής της σε τμήμα της γερμανικής ενδοχώρας. Τα γερμανικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα εφόρμησαν στην Ελλάδα και αναπτύχθηκαν μεθοδικά, είτε μέσω των μιζών που έδωσε αφειδώς η SIEMENS (ακόμη οι Γερμανοί κρατούν στο χέρι πολιτικούς και δημοσιογράφους, οι οποίοι άγονται και φέρονται ανάλογα με τις εντολές), είτε μέσω της παρουσίας τους σε κλάδους της οικονομίας.


Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς επίσης το γενικό «γιουρούσι» που έγινε στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Και τι δεν πήραν οι Γερμανοί: Έφτιαξαν τον μεγαλύτερο αερολιμένα της χώρας, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η κυβέρνηση Καραμανλή και ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης ξεπούλησαν τον κερδοφόρο ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, εφόρμησαν σε όλους σχεδόν τους παραγωγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με στόχο να τη διαλύσουν μαζί με την ελληνική οικονομία και τον κοινωνικό ιστό, ώστε αργότερα να έρθουν οι γερμανικές επενδύσεις και να αξιοποιήσουν το ελληνικό εργατικό δυναμικό με όρους Πακιστάν και Ινδίας. Γερμανόφιλοι είναι επίσης ο Λουκάς Παπαδήμος, εκ των αρχιτεκτόνων της εισόδου της Ελλάδας στην ΟΝΕ, αλλά και ο τελευταίος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.


Η συνέχεια του σχεδίου είναι η εξής: Οι Γερμανοί σήμερα συγκροτούν στην Ελλάδα γερμανόφιλη παράταξη με μπροστάρη τον φύλαρχο της γερμανικής αποικίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θέλει να επανιδρύσει τη Νέα Δημοκρατία ή να δημιουργήσει Κεντρώο πολιτικό κόμμα, το οποίο θα προωθήσει χωρίς ενδοιασμούς τα συμφέροντα του Βερολίνου. Μαζί του πορεύονται τραπεζίτες και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα.


Οι Γερμανόφιλοι είναι εδώ.


www.periodista.gr
 http://romiazirou.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5303.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...