Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αρχισε το “αντάρτικο πόλεων” με κατσαρόλες και βεγγαλικά… Αλλη μία προβοκάτσια.



Προσέξετε την αλληλουχία γεγονότων, που έχουν προηγηθεί του “αντάρτικου της κατσαρόλας…”:
1> Παράδοση των κερδών απο τους υδρογονάνθρακες στο ΤΑΙΠΕΔ  (εξήγηση εδώ). Αποσιώπηση απο τα ΜΜΕ.

2> Παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας και εκτέλεσης των αποφάσεων όποιας διαφοράς των συμβαλλομένων μέσω των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Παραμύθια όσα έχουν ακουστεί τα περί Ελληνικών Δικαστηρίων. Αποσιώπηση απο τα ΜΜΕ.(εξήγηση εδώ και εδώ)
3> Δήλωση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, ότι απόρρητα έγγραφα του υπ. άμυνας σε USB-sticks είναι ακόμη στη κατοχή του…! Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πτώστη την τρικομματική κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή (εξήγηση εδώ).
4> Δύο εκρήξεις – προβοκάτσιες (ΝΔ, Athens Mall) και δήλωση την επόμενη ημέρα ανησυχίας των ΗΠΑ για όσους Αμερικανούς επισκέπτονται την Ελλάδα. Δημιουργία κλίματος ανησυχίας στο λαό.
Εχουν γίνει πολλά για να ξεχαστεί το θέμα της παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όσα προανέφερα.
Σήμερα, προέκυψε και πρόταση των δανειστών της Κύπρου για δέσμευση των αποθεμάτων φυσικού αερίου της προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το χρέος της. Αυτό έχει γίνει και με την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ (εξήγηση στο τέλος του άρθρου εδώ) χωρίς να έχει καταλάβει ο λαός τί έχει γίνει και όλα αυτά με την ανοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης που γκαρίζουν σαν ζώα.
Στόχος των δανειστών: 1> Tα κέρδη από τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων και
                                2> η κεφαλαιοποίηση των τραπεζών της Ελλάδας με δάνεια των Ελλήνων πολιτών
Μέθοδος: Ταχεία υπερχρέωση, Μνημόνια, Μεταφορά Εθνικής κυριαρχίας, Συλλογή εσόδων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ
Xρήση: Μειοδοτών, εσωτερικών και εξωτερικών τρομοκρατών
Κοινωνική Μηχανική: Θεωρία του Σόκ, χρήση ΜΜΕ, δημοσκοπήσεις
Μηδενισμός της λαικής αντίστασης: εκφοβισμός, εξαθλίωση, ανεργία, φτώχεια, πείνα, αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων
Στο τέλος: Κοσοβοποίηση της Ελλάδας με τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ).
Μετά όλα αυτά, η Τουρκία θα καταλάβει την Ελλάδα περπατώντας…!
Δεν το έχετε ακούσει αυτό…
Ο λόγος που οι τράπεζες της Ελλάδας δεν κεφαλαιοποιήθηκαν κατευθείαν απο το ΕFSF ήταν ότι οι μετοχοί των δεν μπορούσαν να προσφέρουν εγγυήσεις για την εξασφάλιση των δανείων. Οι Ελληνικές τράπεζες δεν υπέστησαν διαρκή έλεγχο από τη ΤτΕ ώστε να μή χαθούν απο τα θαλασσοδάνεια οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών και να μη χρειαστούν οι εγγυήσεις τους.
Κάποιοι διοικητές στην ΤτΕ έχουν ποινικές ευθύνες. Σας είπα και άλλη φορά “Δεν υπάρχουν Αγιοι στην Ελληνική δικαιοσύνη. Οσα λάμπουν δεν είναι χρυσός”. Οι τραπεζίτες έχουν φάει πολλά λεφτά με τους Ελληνες πολιτικούς. Κανένας δεν τιμωρήθηκε ποτέ.
Πρέπει να γίνει έλεγχος στην ΤτΕ από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς.
Κατά τη γνώμη μου, στο μέλλον θα έχουμε για λίγο καιρό χτυπήματα από κάποια “Μαφία” που δεν στηρίζει τη κυβέρνηση γιατί δεν παίρνει αυτό που θέλει. Πίσω της, μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ΜΚΟ και Ηedge Funds μέχρι μυστικές υπηρεσίες. Το όλο θέμα πρός το παρόν μυρίζει ΔΕΠΑ αλλά και  προκαλεί εκφοβισμό των πολιτών, για να μη αντιδράσουν στα νέα μέτρα που έρχονται λόγω μή απόδοσης των εσόδων του ΤΑΙΠΕΔ (σε λίγο θα ακουστεί και μια ανάλογη πρόταση απο τους δανειστές, όπως αυτή που προτάθηκε στη Κύπρο).
Απο τεχνικής πλευράς, σχετικά με τη βόμβα που εξερράγη στο Athens Mall, οι “επαναστάτες” αφού “έκλεψαν” ζελατινοδυναμίτιδα από κάποιο μεταλείο, αγόρασαν μια χύτρα ταχύτητας, ενα ρολόι και μια μπαταρία (ηλεκτρικός πυροκροτητής). Ετσι, άρχισε ο “ανταρτοπόλεμος της κατσαρόλας”. Ενα προειδοποιητικό τηλεφώνημα στα γνωστά τηλεφωνικά κέντρα-αποδέκτες τηλεφωνημάτων έδωσε έκρηξη 5 λεπτά μετά απο την ώρα που έγινε, με δύο ελαφρά τραυματίες.
Η ζελατινοδυναμίτιδα είναι ένα ισχυρό εκρηκτικό προιόν μείγμα νιτρογλυκερίνης, νιτρικού αμμωνίου και νιτρογλυκόλης, έχει κόκκινο χρώμα και ομοιογενή σφιχτή ζελατινώδη μορφή. Συσκευάζεται σε φυσίγγια απο χαρτί  ή από πλαστικό. Δεν είναι επικίνδυνη στη μεταφορά ενώ αντέχει μέχρι τους 50 oC όταν μεταφέρεται.
Σημειώστε ότι σε περίπτωση σύλληψης των δραστών, επιβάλλεται να τους γίνει ειδική εξέταση αίματος. Ο νοών νοείτω, που δεν το βλέπω… και επειδή δεν άκουσα να το κάνουν μέχρι τώρα… εννοώ να βρούν ίχνη στο αίμα τους απο κάποια συνιστώσα του εκρηκτικού απο κακή διαχείρισή του την ώρα που έφτειαχναν την βόμβα. Η βόμβα που έσκασε στο Athens Mall ήταν παληά άραγε;
Aντί επιλόγου
Το παιγνίδι του Στουρνάρη και της παρέας του, δεν έχει κερδηθεί ακόμη. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι η παγκοσμιοποίηση και ο διεθνισμός ενώ φαίνονται συμπληρωματικές ιδέες ή δραστηριότητες, στην πραγματικότητα είναι ένα είδος φαγητού για τον εγκέφαλο εκείνων που χρειάζονται κάτι παραπάνω απο τους εγκεφάλους των άλλων για να είναι χαρούμενοι. Το πρόβλημα είναι και ορμονικό…
Πίσω από όλα είναι η μάσα. Αυτοί που μιλάνε για παγκοσμιοποίηση είναι πιο ηλίθιοι απο τους άλλους, που δεν ξέρουν τί είναι.  Παγκόσμια κυβέρνηση μόνο για ένα λεπτό μπορεί να γίνει. Μετά θα σπάσει στα εξ ών συνετέθη.
Είναι θέμα επιλογών το πως ακριβώς επιθυμεί να προχωρήσει πλέον η χώρα αφού κάθε χρονιά που θα έρχεται θα είναι χειρότερη απο τη προηγούμενη. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να γίνουν το ταχύτερο εκλογές αφού δημιουργηθεί μια δεξαμενή εγκεφάλων απο την οποία θα προκύψουν νέοι ηγέτες.  Θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι αλλά τέτοια πράγματα γίνονται μόνο με ειδική στήριξη. Προτείνω να γίνουν οι εκλογές τώρα γιατί τα πράγματα πλησιάζουν στο σημείο χωρίς αναστροφή. Αμα πέσεις σε χωνί δύσκολα βγαίνεις.
H Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα
Τα παρόντα κόμματα της Βουλής αποτελούν αποκόμματα του προηγούμενου αιώνα. Ειναι για πέταμα. Σκουπίδια. Σε κανένα δεν προσφέρουν καμμία χρήση εκτός απο τους δανειστές και τα διεθνή συμφέροντα. Οι πολιτικές κινήσεις που κάνει πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκτιμηθούν ούτε απο εκείνους που έχουν προσκαλέσει τον Τσίπρα στις ΗΠΑ αλλά ούτε και απο τον Ελληνικό λαό. Λένε ότι το νερό εξαγνίζει…


 http://zcode-gr.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...