Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Δυστυχως επτωχευσαμεν!

Οχι, οχι οικονομικα, εχουμε πτωχευσει εδω και καιρο, απλα μας το κρυβουν, επτωχευσαμεν και ηθικα.
Απο αισθηματα.Ιδανικα.Ονειρα.Ελπιδες.
Ειμαστε επισημα πλεον, ΔΟΥΛΟΙ.Οχι υπηρετες, ΔΟΥΛΟΙ με ολη τη σημασια της λεξεως.Χωρις δικαιωματα, χωρις απολαβες, χωρις δυνατοτητα επιβιωσης, ποσο μαλλον δυνατοτητα αξιοπρεπους διαβιωσης.
Ειμαστε δουλοι, μιας ολιγαρχιας, που δεν φειδεται αποφασεων και εντολων προκειμενου να συνεχιζει εσαει να εκμεταλευεται τις δυνατοτητες μας ως λαου, την περιουσια μας ως κρατος, προς ιδιον οφελος, και εκπληρωση αλογων απαιτησεων.
Δεν θα μιλησω για συνταγματικοτητες, για δικαιοσυνη, για ταξη και ασφαλεια.Οι δουλοι δεν εχουν δικαιωμα σε τετοιες απολαβες.Καταντησαμε υποχειρια μιας ομαδας Τυραννων,που δεν τρεφουν κανενα σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη προκειμενου να ικανοποιησουν τη διψα τους για εξουσια και χρημα.
Ειμαστε πολιτες ενος απολυταρχικου καθεστωτως εφαμιλου η και χειροτερου, απο τριτοκοσμικες δικτατοριες, η" Σοσιαλισμους" παρελθοντως ανατολικου τυπου .

Τα τελευταια γεγονοτα στο κεντρο της Αθηνας, απεδειξαν και στους πλεον δυσπιστους, την αληθεια.

Χτες ηταν μονο η Αστυνομια, αυριο θα ειναι ο και Στρατος, σωματα ταγμενα να υπηρετουν οι μεν την ασφαλεια των Πολιτων, οι δε την ασφαλεια του Κρατους, χρησιμοποιουνται απο μια "εκλεγμενη" κυβερνηση, για σκοπους που εξυπηρετουν αποκλειστικα και απολυτα την παραμονη τους στην εξουσια, χωρις να δειχνουν το παραμικρο ενδιαφερον στις ενοιες "κρατος", "λαος", "ηθικη" "δικαιοσυνη", "δημοκρατια" "ισονομια".

Οι θεσμοι, που επι χιλιαδες χρονια, κρατουν μια χουφτα ανθρωπους ενωμενους κατω απο μια κοινη σκεπη, που επετρεψαν να διαιωνιστουμε, να φτασουμε στο σημερα ως ενα Κρατος εχουν περασει πλεον μονο στα λεξικα.
Πατρις, -Επωληθη-, Θρησκεια -Ξεφρενη κουρσα συγκεντρωσης και διαχειρησης αμυθητης περιουσιας, -Οικογενεια -πως και ποσο αντεχει μια σημερινη Οικογενεια βιωνοντας την εξαθλιωση καθημερινα-, ειναι ενοιες που εχουν περασει στο παρελθον ανεπιστρεπτι.

Δεν υπαρχει πλεον, ουτε ενας, λογικα σκεπτωμενος ανθρωπος στην χωρα, που να μην διαπιστωνει -με τον χειροτερο δυστυχως τροπο-, οτι ΔΕΝ ειναι ελευθερος πολιτης, αλλα, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ σε μια χωρα που δεν του προσφερει ουτε καν υποτυπωδη αγαθα ωστε να μπορεσει να επιβιωσει..

Παρα την κινητοποιηση, μεγαλου μερους κοσμου, παρα την επιτελους δημισιοποιηση στο ευρυ κοινο, -μεσω της ηλεκτρονικης δικτυωσης,- της πραγματικης καταστασης στην οποια βρισκομαστε, η "εκλεγμενη" κυβερνηση, προκλητικα και αναιδεστατα, συνεχιζει ακαθεκτη την πολιτικη της, αγνοωντας επιδεικτικα τις αντιδρασεις, βασισμενη στο γεγονος, του ΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, των εξεγερθεντων.

Μη εχοντας κανενα πραγματικο φοβο για τα πεπραγεμνα τους, οι Κυβερνωντες, οχι μονο αδιαφορουν για την κινητοποιηση μας, μα και απαξιουν να προβουν σε οποιαδηποτε αλλαγη που θα μπορουσε να ελαφρυνει η να αλαξει την δυσβασταχτη πραγματικοτητα που ζουμε, επαναπαυομενοι στην προστασια που τους προσφερει η ΠΑΡΑΝΟΜΗ χρησιμοποιηση των Σωματων Ασφαλειας, και κατ επεκταση της Δικαιοσυνης, συνεχιζοντας το σφετερισμο της εξουσιας που τους ανατεθηκε, προκαλωντας ανηκεστη βλαβη στην χωρα και στο λαο της.

Η δοκιμη, της ειρηνικης εξεγερσης απετυχε.Θα συνεχισει να αποτυγχανει, απλα γιατι δεν εμπνεει κανενα φοβο στους κυβερνωντες.Μας θεωρουν ενα τσουρμο γραφικους, που πηραν τα τενεκεδακια τους και βγηκαν απ τα σπιτια τους για να τους δουν οι γειτονες.

Κυριοι, η ανεχεια και η υπομονη εχουν τα ορια τους.Τα δικα μας ορια εχουν ξεπεραστει εδω και πολυ καιρο.Επιτρεψτε μας λοιπον να σας τονισουμε κατι.Εκφραζομαι σε πρωτο πληθυντικο, γιατι, στην κατασταση μου βρισκονται αρκετες εκατονταδες χιλιαδες Ελληνων, και η κοινη λογικη πλεον, υπαγορευει σε ολους μας, αυτο που διαβαζετε σε τουτες τις γραμμες.

Δεν μας αφηνετε κανενα πλεον περιθωριο διαβιωσης.Ως εκ τουτου ειμαστε υποχρεωμενοι, να επιβιωσουμε χρησιμοποιωντας καθε "νομιμο" η μη, μεσο.Παρα να φτασουμε στο σημειο να αλληλοσκοτωνομαστε μεταξυ μας για ενα πιατο φαι, θα προτιμησουμε απαντες, να οδηγησουμε ΕΣΑΣ ενωπιον μιας ανεξαρτητης Δικαιοσυνης ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!

Με τα πεπραγμενα σας ανοιξατε τον ασκο του Αιολου.Ετοιμαστητε να πληρωσετε το τιμημα των πραξεων σας.

Babis Kouratoras
 
 300ellines.org
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...