Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ε μ....έτσι εξηγούνται όλα !!!


Τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο.
Ειδικά όταν η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ. Συνεχώς όλοι αναρωτιούνται: «μα καλά τι παίρνουν οι Έλληνες;», «πόσο ναρκωμένοι είναι;», «τους ψεκάζουν με κάτι;».


Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να ανακαλύψουμε το μυστικό της κοινωνικής και πολιτικής αφασίας που έχουμε περιέλθει.
Το ανακάλυψε μια κοπέλα στη Θεσσαλονίκη που ξύπνησε γυμνή και βιασθείσα, χωρίς να θυμάται τίποτα. Κάπου εκεί ανακάλυψαν ότι νεαροί κατείχαν τις νέες ναρκωτικές ουσίες, γνωστές ως «σιρόπι του βιασμού»

Τι είναι το σιρόπι του βιασμού
Το «σιρόπι του βιασμού» ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς που είναι πολύ επικίνδυνα, όπως το sisha το οποίο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και ειναι γνωστό ως «η κόκα των φτωχών».
Πρόκειται για μια νέα εξελιγμένη ουσία σε υγρή μορφή, η οποία προκαλεί απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων και όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιαστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσω εργαστηριακών εξετάσεων, επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό.
Δεν μπορεί να είναι τυχαία η δράση του. Επαναλαμβάνουμε τις επιδράσεις του ναρκωτικού: « προκαλεί απώλεια μνήμης» και «μειώνει τις αντιστάσεις». Αυτό μας δίνουν, αυτό μας ταϊζουν σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες.

Το «σιρόπι του βιασμού» έχει πολλές μορφές. Άλλοτε γράφει «success story», άλλοτε «εξορθολογισμός», άλλοτε «ανάπτυξη» και άλλες τέτοιου είδους παπαρδέλες. Λαμβάνει λοιπόν ο νεοραγιάς νεοέλλην το «σιροπάκι» του και ξυπνά τσίτσιδος και ατιμασμένος απ’ τους «βιαστές» του. Και μη φανταστείτε στο ρόλο του βιαστή κανέναν «νταβραντισμένο» τύπο. Κάτι στουρναροειδή και βενιζελόμορφα ζόμπι με Αδώνεια συνδρομή.
Το «σιρόπι του βιασμού» εισάγεται από την Ευρώπη, λαμβάνεται ανά εξάωρο μαζί με τα δελτία ειδήσεων των «Τουρκοκάναλων» και χορηγείται με συνταγή της «τρόικας».Χορηγείται σε εκατομμύρια Ελλήνων που εμφανίζουν συμπτώματα εκνευρισμού και νευρικότητας. Η επίδραση του σιροπιού κρατά περίπου τρεις μήνες, όσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί για τους τακτικούς ελέγχους των νταβατζήδων της χώρας που οι αξιότιμοι βενιζελοσαμαράδες αποκαλούν «δανειστές» και «τεχνικούς ελεγκτές».
ΥΓ. παρακολουθώ αυτή την ώρα που πληκτρολογώ αυτές τις αράδες τον Φ. Κουβέλη σε συνέντευξη στον Α. Παπαχελά να λέει επισήμως εν ολίγοις ότι η κυβέρνηση που στήριζε μέχρι πριν λίγες μέρες έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια δημοκρατίας και ευνομίας.
Αυτός κι αν είχε πιει το «σιρόπι του βιασμού»…
Μαζί με το σιρόπι του βιασμού, μετράτε και το πόσες χιλιάδες απολύονται, πόσα χαράτσια θα πληρώνετε, πόσα σχολεία θα κλείνουν, πόσα νοσοκομεία θα υπολειτουργούν, μπείτε σε κανένα κάδο σκουπιδιών και περιμένετε την «ανάπτυξη».


 http://kefalokleidomata.blogspot.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...