Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Hellooo? Έγινε η Ελλάδα νέα πολιτεία των ΗΠΑ και δεν το μάθαμε; Ξέρει κανείς something?


 
Picture
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει this?
Ήρθε ο Σόιμπλε κι έγινε πάλι πανικός. Δρακόντεια τα μέτρα, συγκεντρώσεις πάραυτα, άρθρα σε εφημερίδες, βρίσιμο στα αντι-εξουσιαστικά μπλογκς.Έρχεται και ο ομόλογος του Αμερικάνος, Λιού και ... δεν κουνιέται φύλλο! Ωραία! λένε στα μήντια. Οι Έλληνες έχουν στρέψει την προσοχή τους προς την αιμοβόρα Γερμανία που κατατρώει τις χώρες του Νότου στην Ε.Ε. και έτσι ο Λιού περνάει τελείως απαρατήρητος, είναι ο καλός αυτός, ο φίλος μας που δεν εστιάζει στις περικοπές αλλά στην ανάπτυξη! Όλα καλά, λοιπόν, yes?
Picture
Το τυπικό ανακοινωθέν:

Τις «δύσκολες αποφάσεις» που έλαβε η Αθήνα για την υπέρβαση της κρίσης αναγνώρισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο κ. Λιού σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει δύσκολο δρόμο για την ανάκαμψη» και επεσήμανε ότι η χώρα μας «εργάζεται σκληρά για την ανάκαμψη της οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του για το ότι υποδέχτηκε τον αμερικανό υπουργό στην Αθήνα, «τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε η δημοκρατία, κάτω από την Ακρόπολη που συμβολίζει τον αγώνα των ανθρώπων να απελευθερωθούν από το φόβο και την τυραννία για να πετύχουν την αρμονία στις σχέσεις τους και την ευημερία στις ζωές τους».  (...)


Μάλιστα. Οι Έλληνες εκτός από Απάθεια, έχουν πάθει κι αμνησία, δεν εξηγείται αλλιώς. Ή από το πες πες φταίει η κακιά η Μέρκελ το χάψαν ότι φταίει η Μέρκελ; Η Μέρκελ δεν είναι παρά ένα πολύ καλοστημένο παριονετάκι που προωθεί τα συμφέροντα κάποιων. Από την άλλη ΚΑΙ ο Ομπάμα είναι ένα ΆΛΛΟ καλοστημένο μαριονετάκι που προωθεί τα συμφέροντα κάποιων. Τώρα, για έναν περίεργο τρόπο, αυτοί οι 'κάποιοι' είναι ... οι ίδιοι. Είναι οι ελάχιστες οικογένειες της παγκόσμιας ελίτ, που χρησιμοπούν τα τοπικά ελιτάκια και πολιτικάκια για να κυβερνούν τον κόσμο.

Άρα, αν ξεσηκώνεσαι κατά του Γερμανού υπ. Οικονομικών τι σε κάνει να μην κάνεις το ίδιο και για τον Αμερικάνο; Η ψευδαίσθηση; Η έλλειψη πληροφόρησης ή η παραπληροφόρηση; Η βαρεμάρα γιατί είναι Κυριακή και πάμε παραλία; Ή επειδή τα πουλημένα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα έχουν εντολές να κοιτάζουν όχι προς την Ακρόπολη που έγινε η σύναντηση, αλλά από την άλλη;

Που είναι ο Σύριζα; Που είναι το ΚΚΕ; Που είναι η εξωβουλευτική αριστερά; Που είναι οι αντινεοταξίτες; Μασίσαν όλοι τσίχλες!!!!!!

Ξέχασαν ότι ΔΝΤ = ΗΠΑ! Ξέχασαν το χτυπηματάκι του Ομπάμα στην πλατούλα του ΓΑΠ λέγοντας του (δίνοντάς του εντολή) πάρε τη βοήθεια του ΔΝΤ. Ξέχασαν την ιστορική φράση "Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών". Ξέχασαν ότι η παγκόσμια κρίση είναι από ΑΥΤΟΥΣ σχεδιασμένη και ορχηστρωμένη κι αυτοί απλά τυπώνουν δολλάρια για να την οξύνουν. Και παράλληλα, με την φιλο-αμερικάνικη στάση τους, παίζουν τέλεια το παιχνίδι των γκλομπαλιστών, που βάζουν τον Ομπάμα να θέλει να χαμηλώσει τη φόρα της Μέρκελ στην Ε.Ε. γιατί έτσι είναι το θέατρο στημένο, να διαιρεί και να βασιλεύει.
Το κορυφαίο στην όλη υπόθεση ήταν ο αλληλο-χαιρετισμός Σαμαρά-Λιού ως έκτακτο στα κανάλια, όπου .... surprise!!!!  o Αντωνάκης μιλάει στην Αγγλικήν απευθυνόμενος στον Λιού και υπάρχει διερμηνέας που μεταφράζει στα Ελληνικά!!!!!!! Hellooooo!!!!! έτσι σας είπαν;;;;; Όσο κι αν γνωρίζει ο πρωθυμουργός 50 ξένες γλώσσες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πρέπει να μιλάει σε δημοσιογράφους και κοινό και ο μεταφραστής να μεταφράζει για τον καλεσμένο!!!!!!
Νιώθω και πολύ αμερικάνα από χτες, που λένε, μέχρι που λέω να αρχίσω κι εγώ να μασάω τσίχλα με ασπαρτάμη, διοξείδιο του τιτανίου κι όλα τα λοιπά χημικά, να κάνω εκείνη τη γιόγκα που σου ζητάει να κρεμαστείς από το ταβάνι, να κάνω προσθετική στήθους αφού το αφαιρέσω πρώτα σαν την Τζολί, να ψήνω μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Μονσάντο όλη μέρα, να πίνω μπύρες ώρες ατελείωτες μπροστά στην tv βλέποντας gossip girl και vampire diaries, να χορεύω σε ρυθμούς Μαντόνα και να μιλάω όλη μέρα για την κλιματική αλλαγή και πως πρέπει να μειώσουμε τον πληθυσμό για να σώσουμε τον πλανήτη.


Ρε που πήγαν οι Έλληνες με μυαλό; Με ακούει κανείς;;;;;;;;;


 http://allnewz.weebly.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...