Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Υποψήφιοι φυλακισμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι


του Άγη Βερούτη

Το κύριο αντικείμενο του σημερινού κειμένου μου αναφορικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι η φυλάκισή τους ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, και όχι ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

Συγκεκριμένα: Επειδή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρομεσαίος επιχειρηματίας, υποχρεούσαι να πληρώνεις τον ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ που ονομάζεται Εισφορά ΟΑΕΕ, ανεξάρτητα από ...

το τί κάνεις.

Αν δεν μπορείς να πληρώσεις τα €5.400 ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΟΑΕΕ, + τα €650-€1000 τέλος επιτηδεύματος, και το φόρο που αναλογεί στο τεκμήριο διαβίωσης των €3000 που ορίζεται ως ελάχιστο εισόδημα του ΕΕ, αν δηλαδή λειτουργείς την επιχείρησή σου με ζημιές γιατί δεν έχεις τα λεφτά που χρειάζονται για να την κλείσεις όπως το 85% των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τότε είσαι υποψήφιος φυλακισμένος.

Η διαφορά ανάμεσα στον ποινικό κρατούμενο και τον πολιτικό κρατούμενο είναι ότι ο πρώτος φυλακίζεται για κάτι που ΕΚΑΝΕ, ενώ ο δεύτερος για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ή για κάτι που ΕΙΝΑΙ.

Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που τους επιβάλλονται επειδή ΕΙΝΑΙ μικρομεσαίοι, είναι πολιτικοί κρατούμενοι!

logia-starata.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...