Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κάθε μέρα που περνάει γίνονται όλο και θρασύτεροι!



Επιμένουν να επιβάλλουν παράλογους κεφαλικούς φόρους στην μικρή ιδιοκτησία, χαράτσια δυσανάλογα με τη φοροδοτική ικανότητα μιας καθημαγμένης κοινωνίας απελπισμένων, πενήτων και ανέργων.

Απειλούν τώρα....
με πλειστηριασμούς την πρώτη κατοικία, απότοκος κι αυτός των ληστρικών φορών που επιβάλλουν επί δικαίων και αδίκων, όσων κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το πατρογονικό όνειρο για ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι.

Τώρα, διαβάζουμε, σχεδιάζουν και προληπτικές (!) κατασχέσεις σε μια αγωνιώδη προσπάθεια εξεύρεσης νέων πόρων, υπέρ του πρωτογενούς πλεονάσματος αηδίας , αφού το «κυνήγι» της φοροδιαφυγής το φοβούνται, οι άθλιοι Ολετήρες, όπως φοβάται ο Διάβολος το λιβάνι!

Τώρα, διαβάζουμε, σχεδιάζουν να χαρίσουν για άλλη μια -την τέταρτη- χρονιά τους φόρους που οφείλουν οι προαγωγοί τους, οι τηλεβαρόνοι της θλιβερής παρέας που μας κυβερνά!

Αναζητούν, οι άθλιοι, ισοδύναμα μέτρα από τη μείωση της ιατροφαρμακευτικής δαπάνης για τους γερόντους, από την υποβάθμιση των σχολείων για τα παιδιά…

Στηρίζουν με την ψήφο τους και την δική μας ακατανόητη ανοχή ένα σχέδιο πανθομολογουμένως αποτυχημένο. Χαράζουν έναν δρόμο που οδηγεί στο πουθενά. Έναν δρόμο κατακυρωμένον κι αυτόν, στους πάτρωνες τους, τους εθνικούς εργολάβους της μιζέριας μας!

Έως πότε το θράσος τους θα υπερκεράζει την απελπισία μας?

Έως πότε θα τους ανεχόμαστε, ραγιάδες, ανάξιοι απόγονοι εκείνων που μας δίδαξαν άλλα?

My Pillow Book
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...