Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η επανάσταση του καναπέ μπορεί να γίνει πραγματικότητα!!!!


Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Κι επειδή μέσα στο εορταστικό κλίμα διαβάζω και διάφορες ευχές για καλή λευτεριά στη Πατρίδα μας, ας αρχίσουμε την επανάσταση από τον καναπέ του σπιτιού μας.
Θα αποκτήσουμε και...
επάξια με αυτόν τον τρόπο τον τίτλο των “καναπεδάτων”, χωρίς να χρειάζεται να συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Συντάγματος και να βαράμε κατσαρόλες.

Θέλετε να πέσει η χούντα του Σαμαρά – Βενιζέλου ;;; No problem που λέμε και στο χωριό. Ο Γιάννης Στουρνάρας μας έδωσε την αφορμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση των δοσίλογων, από τη στιγμή που δήλωσε πως “δεν μπορεί να μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα, για να μην ενισχυθεί το λαθρεμπόριο στο πετρέλαιο”. Αυτή του η δήλωση ας γίνει και η αιτία όχι μόνο να μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα, αλλά και για να τους στείλουμε στα τσακίδια οριστικά.

Εμπρός ελληνικέ λαέ, ας αρχίσει η επανάσταση του καναπέ. Ανάψτε όλοι τζάκια και ξυλόσομπες και κάψτε ότι έχετε, μέχρι να παραιτηθούν και να οριστούν εκλογές. Του φτωχού Έλληνα τα πνευμόνια αντέχουν, σε αντίθεση με των καλομαθημένων δοσίλογων του κοινοβουλίου που θα ψοφήσουν από το ντουμάνι. Ήρθε ο καιρός ο ελληνικός λαός να γράψει πάλι Ιστορία. Θα γίνουμε ο πρώτος λαός στην ιστορία της ανθρωπότητας που ανέτρεψε κυβέρνηση από το σπίτι του, αραχτός στον καναπέ και μπροστά στο τζάκι του.

Τάκης. Θ.

olympia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...