Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ζεσταίνεται το κλίμα στην Κουμουνδούρου – Εκλογές την άνοιξη «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ ....


Το κλίμα στην Κουμουνδούρου φαίνεται ότι ζεσταίνεται, καθώς δεν είναι μακριά...
ο Μάρτιος και ο Απρίλιος του 2014, όταν και ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μίλησε σε συνεδρίαση της γραμματείας του κόμματός του, θα είναι έτοιμος για την εκλογική μάχη. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του real.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός του αρχηγός «βλέπουν» εκλογές την άνοιξη του 2014. «Δεν είναι μόνο ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει μέχρι τότε. Είναι ότι και προκειμένου να μην καταποντιστεί στις ευρωεκλογές, θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο», εκτιμά με βάση το ρεπορτάζ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 
Μιλώντας στη συνεδρίαση της γραμματείας του κόμματός του για τις δημοτικές εκλογές, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε μαζί με τα στελέχη του να πολιτικοποιηθούν στο έπακρο οι ευρωεκλογές και οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους, εάν –παρά τις προβλέψεις – δεν προηγηθούν ή δεν διεξαχθούν ταυτόχρονα και οι βουλευτικές εκλογές. Επιπροσθέτως, αποκλείεται το ενδεχόμενο να ψηφιστεί κοινής αποδοχής Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τη λήξη της θητείας του Κάρολου Παπούλια, όπως προτείνουν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος. 
«Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τον προτείνει η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον προτείνει Πρόεδρο από την αριστερά ο Αντώνης Σαμαράς, πρώτα θα γίνουν εκλογές και μετά θα τον ψηφίσουμε όλοι μαζί», αναφέρουν χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. 
KoolNews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...