Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΑΞΙ: Τα πρασινομπλέ βουλευτάκια ζητούν τη λύση της απεργίας, ότι δηλ. έγινε και με τους φορτηγατζήδες


Το πιο ενδιαφέρον σήμερα σήμερα δεν ήταν η συνάντηση των συνδικαλιστών ταξί με τον υπουργό πινόκιο Ραγκούση και το γεγονός ότι ο κλάδος συνεχίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, κάτι που ήταν αναμενόμενο γιατί το πράσινο μικρό ανθρωπάκι δεν είχε και τίποτα να προτείνει, πρέπει να μελετήσει, να διαβάσει, να ρωτήσει και πάει λέγοντας.

Το πιο ενδιαφέρον ήταν η παρέμβαση του Αντωνάκη που κάλεσε τους ταξιτζήδες να δείξουν “υπευθυνότητα” και να αναστείλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, αποδεχόμενοι επί της ουσίας τη διάλυση του κλάδου τους.
Σε προηγούμενο άρθρο μας (http://ergatis.wordpress.com/2011/07/28/mega-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9/ ) είχαμε προειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες ταξί ότι η “καλύτερη εγγύηση” για να πάει άπατος ο αγώνας τους θα ήταν να στηριχτούν στους πρασινομπλέ συνδικαλιστικούς βουλευτικούς κόκκους που καθαρίζουν για το μεγάλο κεφαάλιο, τη τρόικα και τους τραπεζίτες απανταχού της γής.
Τι θα λέει τώρα ο Μανώλης κι ο Παυλόπουλος; “Αγωνιστήκαμε ρε παιδιά αλλά νυν υπέρ πάντων η πατρίς”.
Ολόκληρη η ανακοινωσούλα της νδούλας που λέει στους ταξιτζήδες να πάνε στην ευχή του θεού, δηλ. ότι λέει και ο ραγκούσάκος.
http://www.nd.gr/web//guest/press/-/journal_content/56_INSTANCE_c6UH/36615/733667
Από τις υποσχέσεις Ρέππα προς τους φορτηγατζήδες για να λύσουν πέρισυ την απεργία δεν υλοποιήθηκε καμιά κι έτσι ολόκληρος ο κλάδος βουλιάζει με εκπληκτική ταχύτητα……




http://ergatis.wordpress.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...