Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ (Α΄ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Β΄ ΜΕΡΟΣ) ΟΛΓΑ & ΤΑΝΥΑ.ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν. Με σιωπηρούς μηχανισμούς οι οποίοι μετά την επίσημη πτώση των υφαρπαγέων της εξουσίας θα κατονομαστούν και επίσημα, κάθε γνώρισμα και τακτική της χούντας έχει εφαρμοστεί :

1. η πρόσβαση στην δικαιοσύνη κρίνεται από την οικονομική δυνατότητα και τα κομματικά/επιχειρηματικά κυκλώματα.

2. Ανθρώπινα Δικαιώματα αναγνωρίζονται μόνο στις τάξεις εξουσίας και τους αντίστοιχους κλάδους επαγγελμάτων : πολιτικούς, δικαστικούς, αστυνομικούς, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοθεσίτες , κλπ. Σε αυτούς ακόμα και οι περιπτώσεις δίωξης έχουν χαρακτηρισμούς ‘VIP’ με ειδικά προνόμια και μεταχειρίσεις.

3. κάθε ένας που αποτυπώνει και καταγγέλλει τα ανωτέρω 1 & 2 σημεία διώκεται και κατακρίνεται και αναιρείται επίσημα ακόμα και αν προέρχεται από αυτές τις τάξεις, όπως π.χ. εισαγγελείς και έδρες και θεσίτες που συμβάλουν είτε στην προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είτε στην κάθαρση της διαφθοράς. (π.χ. Πενταγιώτης, Γεωργαντά, έδρα μονομελούς πρωτοδικείου που έβγαλε το χαράτσι/ΕΕΤΗΔΕ αντισυνταγματικό, κλπ).

4. η αστυνομία έχει μετατραπεί στους περισσότερους τομείς της σε τάγμα ασφαλείας που υπακούει σε πρόσωπα αδιακρίτως και όχι στο Σύνταγμα, καταλύοντας το χωρίς πρόβλημα. Επίσης, έχει αναλάβει καθήκοντα στρατού καταστολής ενάντια στους Πολίτες.

5. σιωπηρά αλλά αποφασιστικά με την δύση του ηλίου η κυκλοφορία μειώνεται -παρακωλύεται - απαγορεύεται εν είδει άτυπης απαγόρευσης κυκλοφορίας (τα τραίνα/μετρό αποσύρονται και η υπηρεσία υπολειτουργεί με τρόπο που να εκμηδενίζει την δυνατότητα εξυπηρέτησης μετά τις 5 μ.μ., η αστυνομία άτυπα απαιτεί την διάλυση ομάδων που τραβούν προσοχή μετά την δύση του ηλίου στο κέντρο της Αθήνας, δρόμοι αποκλείονται είτε πρακτικά είτε και τυπικά, κλπ). Ενώ η φύλαξη περιοχών και μερών όπου μένουν ή συχνάζουν οι κυβερνητικοί φυλάσσονται σε επίπεδο στρατιωτικό.

6. οι δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί, ΔΕΚΟ, δικαιοσύνη μετά την κάθαρση από τα κύματα των μαζικών απολύσεων και τις συνεχείς απολύσεις-δαμόκλειο σπάθη είναι πλέον επανδρωμένες με άτομα αποφασισμένα να εξυπηρετήσουν πλήρως τους υφαρπαγείς κυβερνητικούς και δρουν ως άλλη ταξιαρχία ασφαλείας και τρομοκρατίας και επιβολής ενάντια στους Έλληνες Πολίτες.

7. η Ελευθερία λόγου, μαζί με την ουσιαστική αδυναμία πρόσβασης σε πραγματική Δικαιοσύνη, απαγορεύεται είτε με αντίποινα είτε με άμεση δίωξη είτε με ακύρωση/παράκαμψη των νομίμων διαδικασιών (π.χ. απαγόρευση πρόσβασης σε πληροφόρηση, απαγόρευση απόλαυσης Δικαιωμάτων δικαστικής προστασίας, άρνηση εκδίκασης ή καν εξέτασης υποθέσεων και μάλιστα αυτεπαγγέλτων αδικημάτων/κακουργημάτων ενάντια στα ατομικά και κοινωνικά Δικαιωματα, παράνομες αποφάσεις, κλπ.).

8. το φακέλωμα όλων των Πολιτών γίνεται μέσω αναφορών από θεσίτες που επανδρώνουν δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς, πρόσωπα διαφόρων δικαίων, κλπ, προς τους υπουργούς βάσει κομματικών κριτηρίων και κριτηρίων αντίστασης-υποταγής στην κυβερνητική πολιτική. Οι πληροφορίες αυτές είναι επίσης και προϊόν εμπορίου σε αυτές τις κλίμακες.

9. η παραμονή στην εξουσία εξασφαλίζεται με διαδικασίες νοθείας αφ’ ενός και ενισχυμένης στατιστικής (= παραποίηση πραγματικών αποτελεσμάτων, παρεμπόδιση αντιπροσώπευσης ψήφου, κλπ) αφ’ ετέρου ώστε να φιμώνεται η πραγματική Εντολή του Ελληνικού Λαού.

Έτσι έχουμε την μεθόδευση της εξαίρεσης από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου όλου του Ελληνικού Λαού ο οποίος βρίσκεται να αγωνίζεται καθημερινά για την πρόσκαιρη και εντελώς επίφοβη/επισφαλή πρόσβαση του σε βασικά αγαθά επιβίωσης, δηλαδή φαγητό, φώς, νερό, τηλεπικοινωνίες, φάρμακα/ιατρική περίθαλψη και φυσική Ελευθερία (δηλαδή να αποφύγει προσωποκράτηση για επαχθή και προσχηματική χρέη, κάτι που απαγορεύεται από το Διεθνές Δίκαιο) και άρα να μην έχει δυνατότητα, χρόνο και ενέργεια, πόσο μάλλον χρήμα για να ασχοληθεί με τους δυνάστες κυβερνητικούς που αιφνιδιαστικά τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Ο Ελληνικός Λαός αυτή την στιγμή είναι όμηρος που απειλείται με την ζωή και επιβίωση του για να ασχολείται μόνο με αυτήν σε ένα επίπεδο ακίνδυνο για την εγκληματική δραστηριότητα των κυβερνητικών, ενώ το σύνολο των δράσεων αντίδρασης και αντίστασης από τα νομικά μέχρι τα διαδηλωσιακά (ακόμα και οι περιπτώσεις που πέφτει ξύλο) πλέον αποσιωπούνται για να προφασίζεται η παράνομη εξουσία ότι γίνεται αποδεκτή, με τον ίδιο τρόπο που κατά την διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ο Χίτλερ διατυμπάνιζε πώς οι Έλληνες των αποδέχονταν λόγω των ταγμάτων ασφαλείας/ράλληδων ενώ η αλήθεια ήταν ότι σφαγίαζε τον Ελληνικό Λαό είτε μέσω μαζικών εκτελέσεων είτε μέσω της πείνας και του εκτοπισμού για να υπάρξει στην Ελλάδα έστω και προσωρινά.

Αυτό που όλοι συνειδητοποιούμε πλέον καθημερινά είναι η βασική αρχή της τέχνης του πολέμου : όσο ανέχεσαι και υποχωρείς τόσο αποθρασύνεται ο εχθρός. Και όσο ο εχθρός δεν έχει αντίποινα στο μέτρο των επιθέσεων του τόσο αυτές οι επιθέσεις γίνονται στυγνότερες και πιο αποθρασυμένες .

Ανοχή σημαίνει μείωση μισθού και συντάξεως μέχρι την παντελή εξαφάνιση τους ή την ύπαρξη τους σε τόσο χαμηλά επίπεδα που να μην εξασφαλίζεται ούτε το φαγητό άρα και πάλι είναι στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων από το κράτος. Η μείωση μισθού είτε ονομαστικά και επίσημα από τα 582 ευρώ είτε έμμεσα με την επιβολή και άλλων χαρατσιών ή την αύξηση των τιμών και των υπαρχόντων φόρων/τελών είναι γεγονός.

Υπολόγισε, συνΈλληνα : σου μένουν έστω και 100 ευρώ στην τσέπη αφού πληρώσεις τους πάντες για να ζήσεις μετά ;

Ανοχή σημαίνει την επιβολή μέτρων ειλωτείας και την άρση της φυσικής μας Ελευθερίας : τα στρατόπεδα εργασίας ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι εδώ και μήνες.

Και ρωτάει ο κόσμος :
“Πώς θα το αλλάξουμε όλο αυτό; Πώς θα επιβληθεί η πραγματική θέληση του Ελληνικού Λαού: ”

Το μυστικό είναι στην λέξη επιβολή : Στην επιβολή δεν ρωτάς, υπαγορεύεις και εάν σου πουν όχι πατάσσεις.

Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα να εισακουσθεί η Ελληνική Βούληση. Μόνο να επιβληθεί μπορεί αφού έχουμε χούντα και όχι Δημοκρατία, και μάλιστα από τις πιο στυγνές και αδυσώπητες, δηλαδή χούντα με ‘δημοκρατικό’ φερετζέ.

Τρία σκέλη έχει η μέθοδος επιβολής από τον Ελληνικό Λαό προς τους κυβερνητικούς οι οποίοι πληρούν όλα τα γνωρίσματα της εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης :

1. νομική καταγγελία/καταγραφή των εγκλημάτων τους προσωποποιήμενα και προσωποπαγώς και άμεση επίσημη κήρυξη αυτών των καταπατητών των Ανθρωπίνων και Συνταγματικών Δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού ως αυτουργών τρομοκρατικών και εγκληματικών ενεργειών με πρόθεση απομάκρυνσης τους με τον πλέον πρόσφορο τρόπο.

2. κήρυξη κατάστασης αδιεξόδου ώστε να ενεργοποιηθούν τα άρθρα 22, 32, 187Α Ποινικού Κώδικα και 120 του Συντάγματος σε συνδυασμό .

3. επισημοποίηση, επικύρωση και στήριξη κάθε πράξης αντίστασης ή ανάγκης που έχει γίνει και γίνεται από τους διωκόμενους Έλληνες, από παύσεις πληρωμών μέχρι φυσική βία.

Πρακτική εφαρμογή των ανωτέρω στο αμέσως επόμενο άρθρο μας Β΄μέρος του παρόντος.



http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=309






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...